Hírlevél – 2019. 07. 25.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági hírek, események 2019. július 25.
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara


Hitelesség, láthatóság, érthetőség – Mire jó az üzleti profil?!
Cégadatbázis, saját honlap, Facebook vagy Instagram üzleti profil – miért kell mindez? Mert ma egy vállalkozás online jelenléte a vevőszerzésen és márkaépítésen túlmenően kiemelkedően fontos leendő üzleti partnerei meg- és kiismerésében, a meglévő kapcsolatok felülvizsgálatában, kockázatelemzésében, a naprakész piaci információk megszerzésében.

 


Jelentős beruházások a Forsz Kft.-nél
A Forsz Kft. két meghatározó beruházását mutatta be az elmúlt napokban, mellyel nem titkolt szándékuk az, hogy megerősítsék és növeljék piaci helyzetüket, eredményeiket.

Túl az alapokon
Újra beült az “iskolapadba” 2019. áprilisában 8 felnőtt, hogy elkezdje az 50 órás, kezdő szintű angol nyelvtanfolyamot: ők a megszerzett angol tudásukkal már bátran kommunikálhatnak a nyári szabadság alatt.


Építőiparban tevékenykedik?
Az építőipari regisztráció minden saját vállalkozásban kivitelezést végző vállalkozónak kötelező. A regisztráció és annak díja elengedhetetlen az e-építési napló vezetéséhez. A bejelentkezést célszerű online végezni, melyhez a területi kamarák nyújtanak segítséget, és a regisztráció díját is lehet itt rendezni.

Felső-Ausztria új online platformmal várja üzleti partnereit
A Roadmap2UpperAustria egy új online platform, amely a külföldi cégeket/szervezeteket támogatja a Felső-Ausztriába irányuló üzleti útjuk tervezésében és szervezésében.

Megtört a cégalapítási lendület 2019 második negyedévében

Mennyiért számolható el számla nélkül az üzemanyagköltség – 2019 augusztusában

Heti jogász 2019. 26 – 27. hét

Visszaigényelhetővé válhat a behajthatatlan követelések áfája

RENDEZVÉNYEK


Szentlőrinci Gazdanapok
2019. augusztus 2-4.
Augusztus első hétvégéjén rendezi meg a Szentlőrinci Gazdanapokat a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK). A 26. szakvásár a legújabb gépeknek, termeléstechnológiáknak, fejlesztéseknek, gazdasági állatkiállításnak és számos, a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programnak is teret ad, középpontban a hazai élelmiszertermékekkel. Idén Székelyföld lesz a rendezvény díszvendége.


Open4Business
2019. október 3-4.
Az üzlet az üzlet, és a 21. század hajnalán a digitalizáció és automatizáció korában talán még fontosabb elemei a kapcsolatépítés, a bizalom megszerzése, a szakmai ismeretek fejlesztése és az üzletkötés. Az Open4Business nemzetközi üzletember találkozó az Enterprise Europe Network és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében mindezt, egy helyen biztosítja a baranyai vállalkozók számára.
További rendezvények

PÁLYÁZATOK

Kié lesz az Év Webshopja 2019-ben?
Az Év Webshopja 2019 versenyre, ahol a szakmai szempontok szerint értékel, úgy, mint pl. az áttekinthetőség, dizájn és technikai megoldások, várják minden hazai webáruház jelentkezését.

Legyen Ön az Év Felelős Foglalkoztatója 2019-ben!
Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság,  a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve, immár negyedik alkalommal hirdeti meg “Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát.
Korábban megjelent pályázatok

Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta vállalkozásoknak · Iparjogvédelmi tanácsadás ·
Szakmai utánpótlás

Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján és közösségi oldalain! A kamara Facebook oldala Kamarai YouTube csatorna
Adatvédelmi tájékoztató ·Várjuk véleményét, észrevételeit · Leiratkozas