Hírlevél – 2019. 08. 08.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági hírek, események 2019. augusztus 8.
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

A mesterképzés Szakács és Pincér szakmában a mai kor követelményei és a piaci szereplők elvárásainak megfelelő igények szerint megújított tartalmú PILOT program keretében kerül megszervezésre Budapesten. A mestervizsgára neves és kiváló szakemberek készítik fel a jelölteket.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara munkatársat keres a kamara mellett működő Baranya Megyei Békéltető Testület titkári feladatainak ellátására.

A termelés volumene az előző év azonos időszakához képest még ugyan mindig 20% feletti értékeket produkál a KSH adatait elemezve, de éven belül már stagnálás jelei látszanak.

RENDEZVÉNYEK

2019. október 6. – október 11.
A Magyar-Brazil Gazdasági Vegyesbizottság 5. ülése 2019. október 7-8. között, a Magyar-Mexikói Gazdasági Vegyesbizottság 4. ülése pedig 2019. október 10-11. között kerül megrendezésre. A két rendezvényhez kapcsolódóan a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. Üzleti Fórumokat és B2B találkozókat szervez, melyekre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt.
2019. október 29. – október 31.
A rendezvény a három digitális átalakítási technológiára (IoT, AI és Blockchain), valamint annak befolyására és lábnyomára koncentrál a következő területeken: gyártás, energia és közművek, közlekedés, egészségügy, épületek és infrastruktúra, kiskereskedelem és mezőgazdaság.

2019. november 17. – november 23.
A kiutazó üzleti delegáció célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a vállalkozók közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, a már meglévő üzleti kapcsolatok elmélyítése.
További rendezvények

PÁLYÁZATOK
2019. júniusától van lehetőség a vállalatok, iskolák, önkormányzatok számára, hogy benyújtsák pályázatukat a Virtuális Erőmű Program keretein belül az energiatudatos, valamint energia hatékony címre.
Korábban megjelent pályázatok

Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta vállalkozásoknak · Iparjogvédelmi tanácsadás ·
Szakmai utánpótlás

Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján és közösségi oldalain!
Adatvédelmi tájékoztató ·Várjuk véleményét, észrevételeit · Leiratkozas