Minden eddiginél különlegesebb évad a Filharmónia Magyarországgal!

A 2021/22-es évadban három Filharmónia bérlet közül válogathat a pécsi közönség. Az elmúlt években sok emlékezetes élményt nyújtó Mesterbérlet tovább gazdagítja azt a hagyományt, mely hazai és nemzetközi világsztárokat hoz el.

Mindemellett a Filharmónia igazi különlegességgel is emeli az évad fényét. A Régi mesterek bérlet a régizene hazai képviselőinek koncertjeivel lepi meg a közönséget. Az Angster bérlet pedig a Bazilikában nyújt különleges élményeket a hangszerek királynőjével.

 

A bérletek soron következő programjai:

Hallgassa meg Ön is Händel Theodoráját a csodálatos hangú Baráth Emőkével, a Capella Savariával és a Purcell Kórussal! Ismerje meg a tragikus véget érő történetet november 4-én a Kodály Központban.

Ezután a francia kontratenor egyik legnagyobb világsztárja érkezik a Régi mesterek bérlet következő hangversenyére. Ne hagyja ki Cyrille Dubois, Vashegyi György és régizenei együtteseinek koncertjét november 17-én.

A Bazilikában pedig egy igazi mesterhármassal találkozhat november 27-én! Pálúr János az orgona fenséges világát mutatja be, melyet a Kelemen-Kokas házaspár vonós dallamokkal színesít.

Végül a Mesterbérlet pedig egy egész életre szóló zenei élményt ad! December 12-én az elmúlt évtizedek legnagyobb Mozart játékosa Maria João Pires lép színpadra, Takács-Nagy Gábor vezényletével és a Verbier Fesztivál rezidens kamarazenekarával a Kodály Központban.

További részlet és jegyvásárlás a hangversenyekre: https://bit.ly/3nBwzVY