Egy igazi francia desszert

Az év végéhez közeledve a Filharmónia Magyarország kedvezményes jegyekkel ajánl a november 17-ei Orfeo Zenekar és Purcell Kórus közös koncertjére.

Minden megvásárolt jegy mellé most egy ajándék jegyet adnak. Jó alkalom lehet akár üzleti partnereinek, családjának vagy barátainak is egy ritka zenei kikapcsolódásra.

Hogy miért nem szabad kihagyni ezt a páratlan koncertet?

Egy igazi francia desszert az opera szelet, mely klasszikus, mint a Mi zserbónk. Ínycsiklandozó rétegeitől felcsigázott ízlelőbimbóink előtt feltárul a függöny, és elkezdődik a többfelvonásos előadás. De egyik sütemény sem olyan élvezetes, mint a legendás zeneszerző, Rameau és a francia barokk kontratenor áriák világa.

„Rameau a legnagyobbak klubjának tagja.”  – állítja Vashegyi György, amit Cyrille Dubois angyali énekhangja segítségével támaszt alá, mellyel a zeneszerző áriái magukkal ragadva repítenek. Szárnyalásunkat és a drámai feszültségeket a hamisítatlan régizenei együttesek az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus garantálják november 17-én Pécsett a Kodály Központban. További információ a koncertről:

Részvételét kérjük jelezze november 11. (csütörtök) 16 óráig a +36 72 500 300 telefonszámon vagy a e-mail címen.

(Amennyiben igénybe venné a kedvezményes jegyeket, kérjük jelezzen vissza nekünk november 11. (csütörtök) 16 óráig a +36 72 500 300 telefonszámon vagy a e-mail címen jelezze, hogy KAMARAKEDVEZMÉNY)