KATA-s vállalkozók előtt is nyitva a program!

A nagy érdeklődésre való tekintettel már a kisadózók is csatlakozhatnak az Országos Vállalkozói Mentorprogram Pénzügyi- És Vállalkozói Szemléletformálás alprogramjához.

A napokban módosított Pályázati Felhívás két fontos, lényegi változást is tartalmaz, így bővül a kedvezményezettek köre: a továbbiakban nem feltétele a jelentkezésnek a kettős könyvvitel, valamint könnyítettünk az éves átlagos statisztikai állományra vonatkozó feltételeken is.

Programunk célja, hogy versenyképes vállalkozói és pénzügyi ismereteket adjon át a kkv-szektorban tevékenykedő vállalkozásoknak, amely tudás a vállalkozói- és fejlesztési aktivitás növelése mellett a kkv-k pénzügyi tudatosságát is növeli, ezzel támogatva hosszú távon is sikeres működésüket.

A tudásbővítés mellett a program elvégzésével a GINOP 1.2.8. és több GINOP Plusz pályázaton is jelentős előnyt szerezhetnek a Pénzügyi- és Vállalkozói Szemléletformálásban résztvevők fent említett projektek visszatérítendő támogatásának vissza nem térítendővé fordításához.

A február 15-ig pályázható program térítésmentesen vehető igénybe, egyik legfőbb előnye pedig, hogy kényelmesen, saját tempóban, otthonról elvégezhető online ismeretanyagon alapul. A tudásanyag megismerése után az első 1500 vállalkozásnak lehetősége van személyre szabott – egyéni – pénzügyi konzultáción is részt vennie.

A pályázat részletei itt elérhetőek: Pályázati Felhívás

Bővebb információ: GYIK

További információ a programról: Pénzügyi- és Vállalkozói Szemléletformálás

 

A PVSZ ügyfélszolgálat elérhetősége:

E-mail:

Telefon: +36-1-211-01-29, +36-1-211-01-30