V. Pécsi Érték Kiállítás az innováció nevében

A pécsi Árkád bevásárlóközpontban 2022. március 24. és 25. között került megrendezésre az V. Pécsi Érték Kiállítás a PBKIK és a DDGK társszervezésében, ahol a térség innovatív cégei mutatkoztak be a nagyközönségnek,a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) hozzájárult az eseményhez standokkal és kiállítási tárgyakkal.

Az V. Pécsi Érték Kiállítás szervezésében és lebonyolításában nagy szerepet játszottak a PBKIK kollégái és a DDGK menedzsmentje, a kiállítási tárgyak pedig a klaszter tagjaitól érkeztek. A PBKIK és a DDGK menedzsmentje mellett a a Körber Hungária, a KONTAKT-Elektro Kft. és a Strauss Metal Kft. állított ki saját standdal, illetve több klasztertag által gyártott termékeket és maketteket is meg lehetett tekinteni. A Forsz Kft. a Lakics Gépgyártó Kft., a Matro Kft., a Seres Kft., a Somapak Kft. termékeit és a Spitzer Silo Pécs Kft. silójármű makettjeit megtekinthették az érdeklődők a vitrinekben, illetve az udvaron a KONTAKT-Elektro Kft. hidrogénhajtású hajója is helyet kapott.
A kamara ePoszterén a DDGK több, mint aktuális 100 nyitott állását tudták böngészni a látogatók, a részleteket ide kattintva találják.