Hírlevél – 2022. 03. 17.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Kamarai Oktatási Központ
A Baranya megyei munkaerőpiaci szereplők elvárásainak megfelelő szakember utánpótlás megteremtése és a munkavállalók folyamatos fejlesztése érdekében, korszerű pályaorientációs, szakképzési és felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtunk. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény. Válasszon a kamara felnőttképzési kínálatából.

Minőségirányítás képzés
A képzés célja: kiemelten a kis- és középvállalkozások minőségkultúrájának fejlesztése azzal, hogy közérthetően, tömören összefoglalja a minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és gyakorlati módszereket.

Hatékony marketingmegoldások KKV-k számára képzés
A képzés célja: naprakész marketing alapismeretek közvetítése, eszközök, módszerek bemutatása és megismertetése, valamint a marketing gyakorlata terén alapszintű jártasságok kialakítása a tanfolyami résztvevőkben.

Közeledik a kamarai hozzájárulás fizetési határideje – 2022.03.31.
A gazdasági kamarákról szóló törvényben meghatározott évi 5.000 Ft kamarai hozzájárulás jövőbeni megfizetésével kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk.

Minőségirányítási belső auditor képzés
Cél, hogy a résztvevők legyenek képesek összeállítani az auditáláshoz szükséges kérdéslistát és belső auditokat szervezni és lebonyolítani, valamint az auditok eredményét értékelni és fejlesztési javaslatokat indítványozni.

Szolgáltatás marketing workshop a kamarában
A program keretein belül megtanulhatod lépésről lépésre, hogyan tudod láthatóvá és szerethetővé tenni a szolgáltatásodat. A gyakorlati eszközöket felvonultató workshop olyan marketing szemléletet ad, amelynek segítségével könnyebben kitűnhet a vállalkozásod a konkurensek közül.
PÁLYÁZATOK

EIT Health Business Creation – pályázatok egészségipari cégeknek
Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) egészségügyi innovációt népszerűsítő és támogató közössége, az EIT Health az idei évben is számos pályázati lehetőséget hirdetett meg Business Creation elnevezésű programjának keretében medtech, biotech és digital health vonatkozású egészségügyi fejlesztések támogatására, kis és középvállalkozások, start-up-ok és egyéni vállalkozók részére.

Ujvári János diplomadíj-pályázat – 2021/22 tanév tavaszi félév
A pályázat célja segíteni a felsőoktatási tanulmányaik végéhez közeledő hallgatókat, hogy diplomadolgozatuk témáját megfelelő szakmai támogatás mellett szellemitulajdon-védelmi szempontból is megvizsgálják, és feltérképezzék az általuk választott téma szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait, illetve oltalmazhatósági lehetőségeit.
Korábban megjelent pályázatok
RÖVID HÍREK

Lakhatási és utazási támogatás az ukrán munkavállalók munkáltatói részére
Nemzetközi vállalkozói partnerség – #EENCanHelp
Ebben a rovatban a több mint 60 országban jelenlévő Enterprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat üzleti együttműködési ajánlataiból válogatunk ajánlatokat vállalkozók számára. Ezek lehetnek: üzleti vállalkozói partnerségek, technológiai, kutatás-fejlesztési és innovációs partnerkeresések, illetve támogatott nemzetközi partnerkereső rendezvények.

Folyamatautomatizációval foglalkozó spanyol KKV egészségügyi szolgáltatókat keres, hogy pontos biometrikus azonosító rendszerét teljes mértékben működőképessé tegye. Megnézem >>>

Szlovák zöldségleveket és joghurtokat gyártó cég keres forgalmazói és/vagy franchise megállapodás keretében üzleti partnereket. Megnézem >>>

Máltai beutaztató utazási iroda az EU területéről keres utazásszervezőket és utazási irodákat kereskedelmi ügynöki megállapodás keretében. Megnézem >>>

Egy brit vállalat műszaki együttműködési megállapodást keres háromtengelyes félpótkocsi gyártóval egy új pótkocsi kialakításához. Megnézem >>>

Egy máltai otthoni és üzleti biztonsági rendszerek, automatizálás és megújuló energia importőr innovatív termékeket keres portfóliójának bővítéséhez szállítói szerződés vagy kereskedelmi ügynöki szerződés alapján. Megnézem >>>

A teljes adatbázis itt érhető el, angol nyelven. Nem találja, amit keres, vagy be akar kerülni az adatbázisba? Írjon e-mailt munkatársainknak:


Ismerje meg Írország és Szlovénia piacát, az üzleti lehetőségeket – online.
Március 23. @ 10:00 – 12:30
A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Exportfejlesztési programsorozatának következő állomásán Írország és Szlovénia piacait mutatják be, kiemelve a magyar vállalkozások üzleti lehetőségeit.
RENDEZVÉNYEK

Speed-Match 2022 nemzetközi üzletember találkozó – online
április 27. – április 28.
A rendezvény a légi közlekedésre, a vasúti és az autóipari ágazatra összpontosít majd együttesen. Cél, hogy az ezeken a területeken tevékenykedő vállalatok kapcsolatokat alakítsanak ki és bővítsék üzleti hálózataikat. A rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosít a nagyvállalatoknak, kkv-knak, kamaráknak, klasztereknek, befektetőknek, közintézményeknek és szövetségeknek, hogy előre lefoglalt személyes találkozón keresztül üzleti és technológiai partnerségeket kössenek.

Cosmofarma – gyógyszerészeti szakkiállítás
május 13. – május 15.
A Cosmofarma Európa egyik vezető gyógyszerészeti kiállítása, ami több mint 400 kiállítóval több ezer résztvevővel, valamint 80 szakmai előadással biztosít lehetőséget az iparág legújabb tendenciáinak, szabályozásainak, valamint lehetőségeinek megismerésére, üzletfejlesztésre, illetve kapcsolatépítésre.
További rendezvények
Üzleti partnerközvetítés ·
Széchenyi kártya ·
Mobiltelefon flotta vállalkozásoknak ·
Iparjogvédelmi tanácsadás ·
Szakmai utánpótlás
Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján és közösségi oldalain! A kamara Facebook oldala Kamarai YouTube csatorna
Adatvédelmi tájékoztató ·Várjuk véleményét, észrevételeit · Leiratkozas