A Pécsi Gloves International (PGI) Büszkesége: A “Dűne 2” Kesztyűi

A Pécsi Gloves International (PGI), a neves Karma Pécsi Kesztyű gyártója hozzájárult a nagy várakozást megelőző sci-fi, a “Dűne 2” létrehozásához.

 

Ez az együttműködés kiemeli a PGI minőségre és innovációra való törekvését, tovább erősítve pozícióját a globális piacon.

A projekt különösen jelentős volt számukra, mivel lehetőséget biztosított arra, hogy nagy szabású projekt keretében mutassák be szakértelmüket. A “Dűne” produkciós csapatának, köztük Hóka Zsóka jelmezkivitelező döntése, mely szerint a magyarországi forgatás során helyi forrásokból szerzik be az anyagokat és kellékeket, lehetővé tette számukra, hogy érdemben hozzájáruljanak a filmalkotáshoz.

A “Dűne 2” kesztyűinek megalkotása igazi próbatétel elé állította a PGI csapatát, ahol a kézművesség és a kreatív tervezés találkozott. Minden egyes kesztyűnél aprólékos figyelmet fordítottak a részletekre, hogy azok nem csupán a film vizuális mélységét gazdagítsák, hanem a karakterek történetével és személyiségével is összhangban álljanak. A tervezési folyamat során különös hangsúlyt helyeztek arra, hogy a kesztyűk tökéletesen illeszkedjenek a jelmezek által megteremtett világhoz, miközben biztosították, hogy azok viselése kényelmes és praktikus maradjon a színészek számára. Ez különös kihívást jelentett a varrónőik számára, hiszen a bonyolult formák és a vastag anyagok kezelése magas szintű szakértelmet igényelt

A projekt tanúbizonysága annak, hogy a PGI csapata képes túllépni a mindennapi kihívásokon és olyan munkát végezni, amely a globális színtéren is kiemelkedik.

A PGI elkötelezettsége a kiválóság iránt nemcsak a “Dűne 2” projektben nyilvánul meg, hanem más nemzetközi filmekben és jelentős eseményeken is, mint például a Super Bowl, ahol Rihanna és Usher háttértáncosai számára készített kesztyűikkel büszkélkedhettek.

Fotó forrása: https://www.teenvogue.com/story/dune-2-updates