Humánerőforrás fejlesztése – kérdőív

A Pécsi Tudományegyetem támogatni kívánja a hallgatók helyi elhelyezkedését és reagálni kíván a helyi munkaerőpiac által megfogalmazott igényekre. Ennek okán az Egyetem fokozott figyelmet fordít arra, hogy a hagyományos oktatási és K+F+I funkcióin túl, a regionális szereplők tudásteremtés iránti elkötelezettségét növelje, emellett egy vonzó szellemi, fizikai környezet létrehozására és fenntartására fókuszál. Az Egyetem számára kiemelten fontos a humánerőforrás versenyképes megújulásának támogatása, a régiós megtartóerő növelése, valamint, hogy a végzős egyetemi hallgatók számára a térségben való elhelyezkedést tevékenyen is támogassa.

Ezen aspirációk előmozdítására készítettek egy, a Humánerőforrás fejlesztésére irányuló kérdőívet, melynek célja, hogy felmérjék a partnereik jelenlegi helyzetét és jövőbeli igényeit felsőfokú végzettségű munkavállalók tekintetében, választ kapjanak arra, hogy milyen fluktuációval küzdenek a vállalkozások, melyek a számukra legfontosabb soft skillek egy új munkavállaló esetén, valamint van-e tapasztalatuk szakmai gyakorlatos hallgatók foglalkoztatásával kapcsolatban. A kérdőív hozzájárul, hogy a vállalkozásoknál felmerülő igényeket minél pontosabban megismerjék, ezáltal minél hatékonyabban tudják segíteni őket a versenyképes humánerőforrás igények fejlesztésével, utánpótlásával kapcsolatban.

Kérjük, hogy szánjon néhány percet a kérdőív kitöltésére, hogy sikeresen tudják támogatni az Ön szervezeténél felmerülő igényeket és a válaszok segítségével a piaci elvárásoknak megfelelően tudja az Egyetem fejleszteni képzéseit, a hallgatók elhelyezkedésének támogatását.

A kitöltésre július 5-ig van lehetőség, mely kb. 10-15 percet vesz igénybe.

A kérdőív ezen a linken érhető el.

Adatvédelmi tájékoztató