Kérdőív műanyag pelleteket kezelő kkv-k számára

Az Európai Bizottság egy esetleges új európai jogszabályról kéri ki a kkv-k véleményét. Ez a jogszabály előírná az Európai Unióban műanyag pelletet előállító, kezelő, feldolgozó, szállító és tároló vállalatok számára, hogy fogadjanak el helyes gyakorlatokat a műanyag pelletek kiszóródásának és a környezetbe (talajba, vízbe, levegőbe) jutásának megelőzése, megfékezése és csökkentése érdekében. A kérdőív célja annak megértése, hogy az említett új európai jogszabály milyen hatással lehet a vállalatokra, különösen a kkv-kra.

A kérdőív ITT tölthető ki.

Kutatás a KKV-k szervezeti klímájáról – a dolgozók személyes hozzáállása a munkahelyhez

Együttműködő partnerünk, a Pécsi Tudományegyetem ÁOK Transzdiszciplináris Kutatások Intézetének igazgatója, Dr. Sík Attila kutatói kérdőívének kitöltésére kérjük a KKV-kat, illetve a munkatársakat.

A kérdőív célja, hogy egy PhD tanulmány keretében felmérje a KKV-k szervezeti klímáját (a dolgozók személyes hozzáállása a munkahelyhez). A kutatásvezető (Dr. Sík Attila), aki egyben a PhD hallgató is, neurobiológus.

Bővebben…

Enterprise Europe Network ügyfél elégedettség-felmérés

Az Európai Bizottság által létrehozott, a világ több mint 60 országában, így Magyarországon is jelenlévő Enterprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat idén is kikéri ügyfelei véleményét működésének hatékonyságáról. A felmérés azt a célt szolgálja, hogy fejleszteni tudjuk az ügyfelek igényeit kielégítő szolgáltatások minőségét és hatékonyságát.

Bővebben…