Innovatív Kerékpárutak Közép-Európában

Az Innovatív Kerékpárutak Közép-Európában (ICTr-CE) egy izgalmas, transznacionális uniós projekt, melynek keretében most a turisztikai vállalkozások elmondhatják fejlesztési igényeiket a szlovén Primorska egyetem turisztikai tanszékének irányításával készült online kérdőíven. Kérjük, hogy mondja el véleményét! A KÉRDŐÍV segít a projektben információt szerezni az általános és a kerékpározáshoz kapcsolódó szolgáltatásokról és készségekről.

A projekt célja egy új üzleti modell és foglalható turisztikai termékek kifejlesztése a Vasfüggöny útvonalon (EuroVelo 13). Emellett egy mentorprogramon keresztül támogatja a pályázat a helyi turisztikai szolgáltatókat.

 

A kitöltő:

– Megkapja a “Vasfüggöny-útvonal szükségletelemzés” eredményeit tartalmazó végleges jelentést, amely 8 ország vállalkozóinak visszajelzései alapján készült;

– Elsőbbségi hozzáférést kap a projekt által kínált, és az egyes országokban megvalósított mentorálási és képzési programokhoz igényei szerint;

– Amennyiben érdekli, részt vehet a hamarosan induló Iron Curtain Trail menedzsment modellben. Ez magában foglalja például a foglalási platformokhoz való elsőbbségi hozzáférést.

További információ: https://crost.hu/ictr/

KÉRDŐÍV