Két kitűnő ajánlat az év végére.
Emlékezetes céges évzáró az Élményzónától
Négyféle játékkal készült az év végére az Élményzóna Egyesület, amely innovatív, játékos, cselekvésorientált, saját élményű feladatokkal és gyakorlatokkal zökkenti ki a közösségeket a mókuskerékből. Horváth András, az Élményzóna Egyesület vezetője:
– Az év végén szinte minden cégvezető készül valamilyen ünnepélyes záróalkalomra, hogy munkatársaival méltó módon búcsúztassa az évet. Az Élményzóna gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és cégeknek is szervez csapatépítő, közösségépítő alkalmakat. Hisszük, hogy a játék a legélvezetesebb mindazon dolgok közül, amit az ember felöltözve csinálhat! A játék szórakoztat, összeköt, kikapcsol és kapcsolódásokat teremt, hidat képez emberek között és nagyon sokat lehet tanulni belőle.
Négyféle játékkal készültünk a szezonra. A klasszikus, az élmény- és kalandpedagógiára épülő, az együttműködést, a kommunikációt, a problémamegoldást fejlesztő csapatépítő játékaink keretében a csapatok stratégiát alkotnak, összedolgoznak, végül megoldják a feladatot. Ezeket a programokat nemcsak kültéren, de beltérben, akár az irodában vagy egy étteremben is meg tudjuk valósítani. Kvízjátékaink tele vannak jobbnál jobb kvízkérdésekkel, amit a céges viszonyokra szoktunk adaptálni. Zenei Kvízünk a Music Adventure nevet kapta nálunk a keresztségben. Ez egy könnyed, laza, felhőtlen szórakozást nyújtó, igazi délutáni vagy esti animációs program. Végül pedig a Kaszinó Típusú Zsetonszerző Játékunkat is bátran ajánlom munkahelyi és egyéb közösségek figyelmébe.
Az UMAMI megízesíti az ünnepet
– Karácsonykor mindenki szeretne kitenni magáért, de az ünnepi asztalra a házi készítésű fogásokon kívül egyre többen választják az étteremből rendelt finomságokat is, akár kiegészítésként, akár komplett menüt összeállítva belőlük. A Pezsgőház étterem után az UMAMI-ban is folytatjuk azt a hagyományt, hogy minél szélesebb körű választékkal kápráztassuk el vendégeinket, ami, úgy tűnik sikeres, mert minden évben újabb rekordeladásokat produkálunk – mondja Nagy Katalin étteremvezető.
– Az UMAMI koncepciója az, hogy a tradicionális ételek mellett kapjanak helyet a modern mai ízlésnek megfelelő, kicsit „trendibb” és sokféle ételintoleranciára választ adó ételek. Úgy látjuk, hogy már nem feltétlenül kell a lazac és a libamáj mint kizárólagos exkluzivitás (bár ezekből is sok fogy minden évben), sokkal inkább abban nyilvánul meg az ünnep az ételeken keresztül, hogy jobban megengedik maguknak az emberek a jobb minőséget, illetve manapság már senki nem értékeli luxusként az étteremből rendelést.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy minél kevesebb teljesen kész ételt árusítsunk, inkább olyan állapotában sokkoljuk-csomagoljuk őket, amikor már majdnem készen vannak, így vásárlóink az otthonukban fejezik be a fogások elkészítését. Ezáltal sokkal jobb marad a végeredmény minősége.
A hagyományos halászlé–töltött káposzta vonaltól a vegán/innovatív fogásokig szokásosan minden lesz az idei listánkon. Gondolunk arra is, hogy legyen „jollyjoker” tétel is a kínálatunkban, ami betoppanó vendégek esetén vagy kifogyó készletek pótlására is jól jön, sőt ajándéknak is kiváló. Ilyen az évek óta népszerű „Menekülő” dobozunk, ami húsos és vegetáriánus változatokban tartalmaz 6-6 kenegetőt.
November elején publikáljuk az idei kínálatot a www.umamipecs.hu oldalunkon. Mint egész évben, erre a különleges alkalomra is azt javasoljuk, tervezzük meg a vásárlásainkat, a kevesebb több elven alapulva inkább minőségi alapanyagokból készítsünk, rendeljünk megfelelő mennyiséget. Nincs szomorúbb látvány a fel nem használt, kidobott ételnél. Ha tehetjük, vigyünk egy-egy adagot idős vagy szerény körülmények között élő szomszédunknak, ismerősünknek, és ha mégis túlzásokba estünk, még időben adjuk tovább a felesleget, sokan örülnek neki. A családokon kívül mi számos rendezvény/esküvő után bármilyen csekély mennyiséget a Támasz Alapítvány Női Átmeneti szállás- és menedékhelyére juttatunk el (Pécs, Zsolnay Vilmos u 105.).
Mindenkinek boldog ünnepeket kívánunk, ízlésüknek megfelelő finom ételekkel, jó társaságban fogyasztva!
K.T.