Hírlevél – 2024. szeptember 26.

 

Kamarai Kétperces

Kamarai Kétperces

Ön a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara hírlevelét olvassa.
#A vállalkozó szerint
Az internet az új közmű – mit tudnak a kicsik, amit a nagyok nem?

Számos kérdés felmerül egy új internetszolgáltató kiválasztásakor: teljes körű szolgáltatást nyújt-e, képes-e követni a technológiai fejlődést, azaz korszerű szolgáltatást kapok-e, és talán az egyik legfontosabb: bízhatok-e benne. Azt gondolom, hogy nem a szolgáltatók mérete határozza meg, ki mellett döntünk, sokkal inkább a szolgáltatás minősége. Van olyan kis szolgáltató, akinek a portfóliójában – bár kkv-nak minősül – például megtalálható az összes távközlési technológia: optikai, mikrohullámú, műholdas és mobil internet. Ezek ötvözésével magas rendelkezésre állást és megoldást tudnak nyújtani az ügyfeleiknek az ország minden pontján. Olyan igényekre is képesek reagálni, amelyekre egy multicég nem, mert nem éri meg neki. De a kicsik mögött is állnak nagyok, van, hogy egy-egy szolgáltatást partnerhálózattal tudnak biztosítani.

Vér Gabriella

Vér Gabriella
Vannet Kft. ügyfélkapcsolati vezető


#DesignPécs 2024

Vegyen részt Ön is a rendezvénysorozat kiállításain, divatbemutatóin, eseményein a kreatív ipar jegyében a kamara, a partnerintézmények és vállalkozások szervezésében! Nézze meg a részletes programot és regisztráljon!


#Pályázat

Megjelent a „KKV-k innovációs képességének támogatása” című pályázati felhívás a mikro- és kisvállalkozások, különösen az innovációt eddig nem végző vállalatok versenyképesebbé tétele céljából.

Képzés GINOP Plusz pályázatokhoz Pécsett – gyakorlati tudás első kézből.



#Esemény

Megváltozhat egy délután alatt a gondolkodása a fenntarthatóságról? Tegye próbára! Regisztráljon a “Beyond Zero” filmvetítésre, mely az üzleti élet fenntarthatósági átalakulásának egyik leginspirálóbb történetét mutatja be!

Találkozzon brit vállalkozásokkal Budapesten és építsen kapcsolatokat a Magyar-Brit Üzleti Fórumon!

A Free From Food a natúr és egészséges élelmiszerek vásárlóit és beszállítóit köti össze, a nagy és a speciális kiskereskedelmi szektorokból érkező vevők és marketingesek sokszínű közönségét vonzza, így a kiskereskedelem és az élelmiszer-előállító ipar élelmiszer- és alapanyag-kereskedelmének fókuszpontjává válik. A szakkiállítás mellett online kerül megrendezésre a nemzetközi üzletember találkozó.



#Lapszemle

Érdekességek a kamarai magazinból

Pécsen egy teljesen új módszer segítségével vesz részt a duális szakképzésben az Informatikai Ágazati Képzőközpont. A Befektetés a jövőbe program keretében összefogott tizenegy cég Zsenák István (HelixLab) vezetésével, hogy egységes tanterv alapján, közös oktatókkal, mentorok segítségével adjanak a diákok kezébe a mindennapokban jól hasznosítható tudást.

Az RG-STÚDIÓ online marketing ügynöksége egy egyedülálló szolgáltatást kínál, ami túlmutat a marketing tanácsadáson és kivitelezésen: a cégek üzleti céljait támogató humánerőforrás felmérésére és fejlesztésére koncentrál kifejezetten a marketing területén.

Szabó Zoltán, a Nana Bisztró üzletvezetője a Cupra Formentor 1.5 TSI-t tesztelte.


#Üzleteljünk a világban

Nemzetközi üzleti partnerségi ajánlatok

Svéd vállalkozás partnert keres prémium harisnyanadrágok gyártásához.

Svájci szervezet környezetbarát anyagokból gyártott órák, luxuscikkek és termékek európai gyártóit keresi, bővülő e-kereskedelmi platformon történő értékesítéshez.

Svéd vállalkozás partnert keres prémium kategóriás gumicsizmák gyártásához.

Svéd vállalkozás partnert keres szövött, kerek cipőfűző gyártásához, a fenntarthatóságra összpontosítva.

A textilgyártáshoz szükséges termékek (pl. plotterpapír, hordozóanyag, perforált papír és vákuumfólia) szerbiai forgalmazója beszállítót keres.

A teljes üzleti adatbázis itt érhető el, angol nyelven.

Nem találja, amit keres, vagy be szeretne kerülni az Enterprise Europe Network adatbázisába?
Írjon e-mailt munkatársainknak: