ECO-CORTEX KFT.

Tevékenység: Az Eco – Cortex Kft –t 1998-ban alapítottuk Pécsett, és az elmúlt több, mint két évtized alatt a Dél-és Közép-Dunántúlon, valamint Közép Magyarországon számos sikeres, nagy költségvetésű, komplex projekt kidolgozásához, eredményes pályázati forrásszerzéséhez járultunk hozzá, így saját sikerünknek is tekintjük pl. Pécs, Villány, Szigetvár, Dunaföldvár, Siklós, Mohács, Érd, Sárbogárd városok fejlesztési eredményeit.

Kiemelt célcsoportunknak tartjuk a kis-és középvállalkozásokat (KKV-kat). Fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassuk őket az aktuális pályázati lehetőségekről, és a sikeres vállalkozásfejlesztés érdekében vállaljuk hitelkérelmek, vállalati stratégiák, üzleti tervek és pályázatok készítését is.

2020-tól – az általunk fejlesztett VINTER programunkkal – a virtuális térben is támogatni tudjuk a kis-és középvállalkozásokat. A „VINTER” Virtuális Inkubációs Tér célja, hogy a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosítsa a vállalkozások számára a mentori támogatást, a szakértői segítséget, melyek mellett tudástár is rendelkezésre áll a résztvevők számára ( www.vinter.hu).

A világban dinamikusan fejlődik a kreatív ipar, ehhez a trendhez is illeszkedik, és tanácsadási tevékenységünk hitelességét is erősíti, hogy kreatív termékek tervezésével, gyárttatásával, forgalmazásával bővítettük profilunkat, és ehhez kapcsolódó szolgáltatást is nyújtunk a külföldi kereskedelem iránt érdeklődő ügyfelekkel (www.woodspot.hu, www.amazoniroda.hu).

Megbízóink gyakorta a projektek megvalósításában is igénylik részvételünket, így a projektmenedzsment és az utókövetési feladatok ellátásán keresztül módunkban áll átfogni a projektciklus minden fázisát.

Pályázatokon kívül közép- és hosszú távú fejlesztési koncepciókat, stratégiákat is készítünk városi önkormányzatok, térségi és egyéb társulások részére.

A vidékfejlesztés kiemelten fontos tevékenysége a cégünknek. Mikrotérségeknek és vállalkozásoknak készített energiahatékonysági tanulmányok, foglalkoztatási modellek, agrárpályázatok készítése jelzik az e területen kifejtett tevékenységünket.

A cég legfontosabb jellemzői és erősségei: a sokoldalúság, a rugalmasság, a komplexitás és a stratégiai rendszerszemlélet.

 

Tapasztalatok

Uniós és hazai támogatással megvalósuló pályázatok és projektek (pl. INTERREG, GINOP, TOP, EFOP stb.)

Referenciák

A www.ecocortex.hu honlapon elérhetőek.

 

Kamara tagja védjegy: 2013.12.10.

Irodák: Pécs
A vállalkozás honlapja: www.ecocortex.hu
E-mail:
Telefon: +3672511010

Kamarai regisztrációs szám: PB11563776