MB-ALPHA KFT.

Az MB-Alpha Kft. 2002. november 4-én alakult, független, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég mohácsi székhelyű, tevékenységét az ország egész területén végzi. Fő tevékenységük az Európai Unióban széles körben használatos szárazjégszóró berendezés forgalmazása és szilárd szén-dioxid (pellet) gyártása, forgalmazása. 2004. óta a CRYONOMIC ® technika és a hozzátartozó gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A társaság által forgalmazott eszközök rendelkeznek a CE uniós engedéllyel. Az elmúlt években kibővítették tevékenységi körüket ipari gázok, munkavédelmi ruházat, tisztítószerek, és festékek forgalmazásával.

www.szarazjeg.hu

SERES KFT.

A SERES Gépipari és Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonú vállalkozás. A cég kommunális gépjármű felépítmény gyártással valamint hidraulika és gépszerviz tevékenységgel foglalkozik. Telephelyei Pécsen és Barcson találhatóak, mintegy 100 munkatárssal, számítógépes tervezés, CNC forgácsolás, plazmavágás és védőgázos hegesztés alkalmazásával. 1998. óta ISO minőségirányítási rendszerben dolgoznak, 2008. óta pedig az ISO környezetirányítási rendszert is alkalmazzák.

seres.hu

FAIR-EXPO KFT.

A vállalkozás 1995-ös megalakulása óta szervez kiállításokat, rendezvényeket, valamint foglalkozik ezek kivitelezésével belföldön, és külföldön egyaránt. Már több mint ezer magyar cégnek biztosított lehetőséget külföldi szakkiállításokon való megjelenésben. Installációs anyaguk típusa: octanorm, szinterezett fehér, készletük 1000 m2 beépítésére alkalmas. Szolgáltatásaik igénybe vehetők full service módon (mely tartalmazza többek között a külföldi kiállításokon a területfoglalást, szállásfoglalásokat, teljes kivitelezési munkálatot, standépítést, szakmai programokra történő regisztrációt, stb.), illetve részfeladatokban is fogadnak megbízásokat (pl. kizárólag standkivitelezés). Hazánk teljes területét lefedő portfóliójukhoz tartozik, konferenciákhoz és kongresszusokhoz kapcsolódó kiállítások kivitelezése, vállalati bankettek, partnertalálkozók szervezése is. A szervezési és kivitelezési feladatokon túl, bútorkölcsönzést, és dekorációs munkákat is vállalnak.

www.fairexpo.hu

LAKICS KFT.

A cég fő profilja szélerőművek és más energetikai berendezések motor- és generátorházainak gyártása és precíz megmunkálása. Ezen a speciális területen felhalmozott, európai szinten ismert és elismert gyártási szakértelme, valamint jelentős mérnöki tudása biztosítja a gyártott termékek kiváló minőségét. Jelenleg maximum 12,5 méter hosszúságú, 4,5 méter átmérőjű és 25 tonna tömegű alkatrészek gyártására képes. A cég további egyedi vevői megrendeléseket is örömmel fogad, valamint jelentős innovációs potenciállal, termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik.

www.lakics.hu

HOLCIM MAGYARORSZÁG KFT.

Az építőanyag ipar új vezetőjeként, a LafargeHolcim rendelkezik mindazokkal az eszközökkel, amelyek segítségével képes szembenézni egy új világ kihívásaival. Lokális jelenlétével 80 országban, és a leginnovatívabb cement-, adalékanyag- valamint beton megoldásokkal szolgálja ki a vásárlók igényeit, és elkötelezett az Egészség- és Munkavédelem, valamint a fenntarthatóság iránt. A leghatékonyabb üzleti modellel, a legjobban teljesítő működési modellel és kiváló csapatokkal rendelkezik.

www.lafarge.hu

SL MANUFACTURING KFT.

A cég fő profilja az acélszerkezet gyártás és az általuk elkészített szerkezetek helyszíni szerelése, emellett jelentős tapasztalattal rendelkeznek lemezmegmunkálás területén is. Megbízható kooperációs partnereik segítségével komplex feladatok elvégzését is tudják vállalni.
Céljuk, hogy a modern piaci elvárásoknak megfelelő termékek felhasználásával, gyakorlott szakemberekkel, folyamatos technikai fejlesztések alkalmazásával vevőik igényeit maximálisan kielégítsék.

SOMFAI KFT.

A Somfai Kft. munkavédelmi- és tűzvédelmi szolgáltatásokat és tanácsadást nyújt megrendelői részére. Ennek keretében vállalják a tűzvédelem, munkavédelem területén a munkáltatók, a vállalkozások számára jogszabályokban és szabványokban előírt feladatok elvégzését. Segíti ügyfeleit azzal, hogy a munkaruházat és az egyéni védőeszközök kiválasztásában tanácsot ad, és a beszerzését megrendelés alapján lebonyolítja. Emellett a cég vállalja a legionella kockázatelemzés szakszerű elkészítését.

www.somfaikft.hu

KRESZ & FIEDLER KFT.

A minőségi termelés szakmai felelősséggel társul a 30 éves vállalkozásnál. A száz százalékban magyar tulajdonú cég sikeresen bővítette a műanyag fröccsöntés profilját szerszámtervezéssel és -készítéssel majd összeszereléssel. A vállalkozás termékeit műszeriparban, járműiparban, diagnosztikai berendezések, sportolást és szabadidős tevékenységet segítő készülékek gyártásánál használják fel.

www.kresz.hu

MATRO KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

A MATRO Kft. a Dél-Dunántúl egyik meghatározó autóipari beszállítója. Gépipari termékei Európa szinte összes személy- és haszongépjármű márkájába beépülnek. A dinamikusan fejlődő cég közel 30 éves múlttal rendelkezik, munkavállalói és tanulói létszáma mára együttesen meghaladja a 300 főt. Fő tevékenységük: forgácsolással előállított alkatrészek és szerszámgépekhez szerszámbefogó egységek, gépalkatrészek gyártása.

www.matro.hu

PÉCSI MILKER KFT.

Tevékenység: Az 1998-ban alakult cég az élelmiszeripari adalékanyagok kutatása, kifejlesztése és gyártása terén fejti ki tevékenységét. Termékforgalma a belföldi piacra korlátozódik, főleg a tejipari cégekre. A legfontosabb forgalmazott termékek: tejipari állományjavító és -módosító adalékanyagok, tejipari hagyományos és reform ömlesztősók, Ca-dúsító élelmiszer-adalékok, ill. adalékanyagok probiotikus, prebiotikus és szinbiotikus élelmiszerekhez. A cég az ISO 9001:2015 szabvány szerint akkreditált.