Fair-Expo Kft.

Tevékenység: Társaságunk 1995-ös megalakulása óta szervez kiállításokat, rendezvényeket, valamint foglalkozik ezek kivitelezésével belföldön, és külföldön egyaránt. Működésünk alatt, több mint ezer magyar cégnek biztosítottunk lehetőséget külföldi szakkiállításokon való megjelenésben. Installációs anyagunk típusa:  octanorm, szinterezett fehér, készletünk 1000 m2 beépítésére alkalmas. Társaságunk a következő szakmai, érdekképviseleti, szervezetek tagja: Magyarországi Rendezvényszervezők – és szolgáltatók Szövetsége, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Kamarai tisztség: Városi elnök, Komló

Díjak: 2008. Magyar Gazdaságért Díj

A vállalkozás honlapja:  www.fairexpo.hu

 

Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.

Kamarai regisztrációs szám: PB11361763

LAKICS KFT

Tevékenység: Lakics Gépgyártó Kft. lakatos-hegesztő és forgácsoló technológiák alkalmazásával a gépgyártás és mechanikai megmunkálás területén tevékenykedik, a Dél-Dunántúli régió egyik gépipari integrátora. Fő profilja motor- és generátorházak gyártása. Vevői az energetikai iparághoz kapcsolódó vezető multinacionális vállalatok (Siemens, Vestas, GE Energy, ABB, stb). Egyedi illetve kis szériás gyártási struktúrája nagy fokú rugalmasságot, a vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást biztosít. A Cég fejlődését és a vezetők tevékenységét már számos nívós díjjal ismerték el.

A vállalkozás honlapja: www.lakics.hu
Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.
Kamarai regisztrációs szám: SO11232753

LAFARGE CEMENT MAGYARORSZÁG KFT.

Tevékenység: A LafargeHolcim két egyenlő fél, a Lafarge és a Holcim egyesülésével született 2015-ben. Több, mint 180 év együttes szakmai tapasztalatát ötvözve, egyesített Csoportunk célja, hogy új fejezetet nyitva az építőanyag iparban, az élvonalbeli technológiák és innováció révén leküzdje a XXI. század kihívásait.

Díjak: 2013. Baranya Megyei Környezetvédelmi Díj
A vállalkozás honlapja: www.lafarge.hu
Kamara tagja védjegy: 2014.04.04.
Kamarai regisztrációs szám: PB13754448

SL MANUFACTURING KFT.

Tevékenység: Célunk, hogy a modern piaci elvárásoknak megfelelő termékek felhasználásával, gyakorlott szakemberekkel, folyamatos technikai fejlesztések alkalmazásával vevőink igényeit maximálisan kielégítsük.

Cégünk fő profilja az acélszerkezet gyártás és az általunk elkészített szerkezetek helyszíni szerelése, emellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk lemezmegmunkálás területén is. Megbízható kooperációs partnereink segítségével komplex feladatok elvégzését is tudjuk vállalni.

Társaságunk a fémszerkezetek gyártását és megmunkálását, felületkezelését saját gyártócsarnokában végzi, nagy pontosságú fém megmunkáló gépein (BOMAR szalagfűrész, LVG1 CNC vezérlésű lángvágógép), hegesztéstechnikai rendszerein (REHM SYNERGIC PRO450, Bmax MM-323, REHM Booster 170). Technológiai rendszerünk kb. évi 400 tonna fémalapanyag szakszerű feldolgozását teszi lehetővé. Az előállított fémszerkezetek helyszíni összeszerelését korszerű kéziszerszámok és emelő berendezések felhasználásával tapasztalt szerelőink végzik. Cégünk a jelen kor szabványainak megfelelő, első osztályú alapanyagokat használ fel a szerkezetek gyártása során.

 

A vállalkozás honlapja: sl-hungary.hu
Kamara tagja védjegy: 2015.02.25.
Kamarai regisztrációs szám: PB11360810

KRESZ & FIEDLER KFT.

Tevékenység: A két személyes családi vállalkozásból indult műanyaggyártással foglalkozó cég mára az iparág egyik legmeghatározóbb gazdasági szereplőjévé vált a megyében. Szolgáltatásai: fröccsöntés, szerszámkészítés, termék összeszerelés, logisztika.

Díjak: 2009. Baranya Megyei Innovációs Díj
A vállalkozás honlapja: www.kresz.hu
Kamara tagja védjegy: 2012.06.29.
Kamarai regisztrációs szám:  PB10329755

PÉCSI MILKER KFT.

Tevékenység: Az 1998-ban alakult cég az élelmiszeripari adalékanyagok és adalék-élelmiszerek kutatása, kifejlesztése és gyártása terén fejti ki tevékenységét. Termékforgalma a belföldi piacra korlátozódik, főleg a tej-, sütő-, húsipari cégekre. A legfontosabb forgalmazott termékek: tejipari állományjavító és -módosító adalékanyagok, tejipari hagyományos és reform ömlesztősók, Ca-dúsító élelmiszer-adalékok, ill. adalék-élelmiszerek, adalékanyagok probiotikus, prebiotikus és szinbiotikus élelmiszerekhez.

Kamara tagja védjegy: 2010.03.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB11757160

Q.P. KFT

Tevékenység: A Gazek Safety Expert fő célkitűzése, hogy a vállalkozások dolgozói biztonságban végezhessék a munkájukat, legyen szó magasban, vagy mélyben végzett munkaterületről. Nem csak termékeket forgalmaz, de szaktanácsadásokat, oktatásokat, és leesésvédelmi eszközök felülvizsgálatát is végezi. Minőségi, saját gyártású zuhanásbiztonsági eszközök forgalmazásán túl, zuhanásbiztonsági rendszerek tervezését, és kialakítását is egyaránt vállalja. Cél, hogy Magyarországon a munkavégzés körülményei a dolgozók számára biztonságosak legyenek, ezzel csökkentve a munkahelyi balesetek számát.

 

A vállalkozás honlapja: www.gazek.com

Kamara tagja védjegy: 2013.02.15.

Kamarai regisztrációs szám: PB11540713

MIG-TIG KFT

Tevékenység: A Mig-Tig Kft. tevékenysége alapvetően a hegesztéstechnika köré csoportosítható. Kezdetben hegesztőanyag- és hegesztőgép forgalmazással, hegesztőgép szervizzel foglalkoztunk, majd az évek során a hegesztéstechnikai szaktanácsadás mellett elkezdtük a hegesztők és minősített hegesztők képzését. A hegesztéshez mint veszélyes tevékenységhez szorosan kapcsolódik a hegesztési füstelszívás, a hegesztők és a munkakörnyezet védelme. Ezért ezen termékek forgalmazásával, elszívó rendszerek telepítésével bővítettük tevékenységünket. Jelenleg a Mig-Tig Kft. garanciális szervize az ESAB Kft-nek, és a Kappa GmbH-nak. Az ESAB Kft. megbízásából automata hegesztőgépek, és lángvágógépek telepítését végezzük Magyarországon és külföldön.

A vállalkozás honlapja: www.migtig.hu

Kamara tagja védjegy: 2012.06.29.
Kamarai regisztrációs szám: PB11801207