MB-ALPHA KFT

Tevékenység: Az MB-Alpha Kft. 2002. november 4-én alakult, független, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég mohácsi székhelyű, tevékenységét az ország egész területén végzi. Fő tevékenységük az Európai Unióban széles körben használatos szárazjégszóró berendezés forgalmazása és szilárd szén-dioxid (pellet) gyártása, forgalmazása. 2004. óta a CRYONOMIC ® technika és a hozzátartozó gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A társaság által forgalmazott eszközök rendelkeznek a CE uniós engedéllyel. Az elmúlt években kibővítették tevékenységi körüket ipari gázok, munkavédelmi ruházat, tisztítószerek, és festékek forgalmazásával.

 

A vállalkozás honlapja: https://www.szarazjeg.hu/

Kamara tagja védjegy: 2013.02.15.

Kamarai regisztrációs szám: PB12930014

SERES KFT.

Tevékenység: A SERES Gépipari és Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonú vállalkozás. A cég kommunális gépjármű felépítmény gyártással valamint hidraulika és gépszerviz tevékenységgel foglalkozik. Telephelyei Pécsen és Barcson találhatóak, mintegy 100 munkatárssal, számítógépes tervezés, CNC forgácsolás, plazmavágás és védőgázos hegesztés alkalmazásával. 1998. óta ISO minőségirányítási rendszerben dolgoznak, 2008. óta pedig az ISO környezetirányítási rendszert is alkalmazzák.

 

A vállalkozás honlapja: seres.hu

Kamara tagja védjegy: 2012.04.18.

Kamarai regisztrációs szám: PB11237253

Fair-Expo Kft.

Tevékenység: Társaságunk 1995-ös megalakulása óta szervez kiállításokat, rendezvényeket, valamint foglalkozik ezek kivitelezésével belföldön, és külföldön egyaránt. Működésünk alatt, több mint ezer magyar cégnek biztosítottunk lehetőséget külföldi szakkiállításokon való megjelenésben. Installációs anyagunk típusa:  octanorm, szinterezett fehér, készletünk 1000 m2 beépítésére alkalmas. Társaságunk a következő szakmai, érdekképviseleti, szervezetek tagja: Magyarországi Rendezvényszervezők – és szolgáltatók Szövetsége, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Kamarai tisztség: Városi elnök, Komló

Díjak: 2008. Magyar Gazdaságért Díj

A vállalkozás honlapja:  www.fairexpo.hu

 

Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.

Kamarai regisztrációs szám: PB11361763

LAKICS KFT

Tevékenység: Lakics Gépgyártó Kft. lakatos-hegesztő és forgácsoló technológiák alkalmazásával a gépgyártás és mechanikai megmunkálás területén tevékenykedik, a Dél-Dunántúli régió egyik gépipari integrátora. Fő profilja motor- és generátorházak gyártása. Vevői az energetikai iparághoz kapcsolódó vezető multinacionális vállalatok (Siemens, Vestas, GE Energy, ABB, stb). Egyedi illetve kis szériás gyártási struktúrája nagy fokú rugalmasságot, a vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást biztosít. A Cég fejlődését és a vezetők tevékenységét már számos nívós díjjal ismerték el.

A vállalkozás honlapja: www.lakics.hu
Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.
Kamarai regisztrációs szám: SO11232753

LAFARGE CEMENT MAGYARORSZÁG KFT.

Tevékenység: A LafargeHolcim két egyenlő fél, a Lafarge és a Holcim egyesülésével született 2015-ben. Több, mint 180 év együttes szakmai tapasztalatát ötvözve, egyesített Csoportunk célja, hogy új fejezetet nyitva az építőanyag iparban, az élvonalbeli technológiák és innováció révén leküzdje a XXI. század kihívásait.

Díjak: 2013. Baranya Megyei Környezetvédelmi Díj
A vállalkozás honlapja: www.lafarge.hu
Kamara tagja védjegy: 2014.04.04.
Kamarai regisztrációs szám: PB13754448

SL MANUFACTURING KFT.

Tevékenység: Célunk, hogy a modern piaci elvárásoknak megfelelő termékek felhasználásával, gyakorlott szakemberekkel, folyamatos technikai fejlesztések alkalmazásával vevőink igényeit maximálisan kielégítsük.

Cégünk fő profilja az acélszerkezet gyártás és az általunk elkészített szerkezetek helyszíni szerelése, emellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk lemezmegmunkálás területén is. Megbízható kooperációs partnereink segítségével komplex feladatok elvégzését is tudjuk vállalni.

Társaságunk a fémszerkezetek gyártását és megmunkálását, felületkezelését saját gyártócsarnokában végzi, nagy pontosságú fém megmunkáló gépein (BOMAR szalagfűrész, LVG1 CNC vezérlésű lángvágógép), hegesztéstechnikai rendszerein (REHM SYNERGIC PRO450, Bmax MM-323, REHM Booster 170). Technológiai rendszerünk kb. évi 400 tonna fémalapanyag szakszerű feldolgozását teszi lehetővé. Az előállított fémszerkezetek helyszíni összeszerelését korszerű kéziszerszámok és emelő berendezések felhasználásával tapasztalt szerelőink végzik. Cégünk a jelen kor szabványainak megfelelő, első osztályú alapanyagokat használ fel a szerkezetek gyártása során.

 

A vállalkozás honlapja: sl-hungary.hu
Kamara tagja védjegy: 2015.02.25.
Kamarai regisztrációs szám: PB11360810

KRESZ & FIEDLER KFT.

Tevékenység: A két személyes családi vállalkozásból indult műanyaggyártással foglalkozó cég mára az iparág egyik legmeghatározóbb gazdasági szereplőjévé vált a megyében. Szolgáltatásai: fröccsöntés, szerszámkészítés, termék összeszerelés, logisztika.

Díjak: 2009. Baranya Megyei Innovációs Díj
A vállalkozás honlapja: www.kresz.hu
Kamara tagja védjegy: 2012.06.29.
Kamarai regisztrációs szám:  PB10329755

PÉCSI MILKER KFT.

Tevékenység: Az 1998-ban alakult cég az élelmiszeripari adalékanyagok és adalék-élelmiszerek kutatása, kifejlesztése és gyártása terén fejti ki tevékenységét. Termékforgalma a belföldi piacra korlátozódik, főleg a tej-, sütő-, húsipari cégekre. A legfontosabb forgalmazott termékek: tejipari állományjavító és -módosító adalékanyagok, tejipari hagyományos és reform ömlesztősók, Ca-dúsító élelmiszer-adalékok, ill. adalék-élelmiszerek, adalékanyagok probiotikus, prebiotikus és szinbiotikus élelmiszerekhez.

Kamara tagja védjegy: 2010.03.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB11757160