SHS-VF KFT.

Az SHS-VF Kft. 2005 októberében jött létre az SHS Kft-ből való kiválással. Az addigi vállalkozás-fejlesztő tevékenységet az SHS Kft., mint anyacég végezte az ügyfelei számára. Így alakult ki nagyobb igény arra, hogy ne csak ügyfeleink számára végezzük a vállalkozásfejlesztő tevékenységet, hanem ügyfeleink partnerei, ill. más vállalkozások számára is, akik üzletfeleinktől hallották, hogy tevékenységünket sikeresen végezzük.

Bővebben…

NQS CONSULTING KFT.

Tevékenység: 1996 óta nyújt iránymutatást a hazai kis- és középvállalkozásoknak, a magánszemélyeknek és a társadalmi, önkormányzati szervezeteknek egyaránt. Munkatársai jelentős szakmai múlttal rendelkeznek a vezetési tanácsadás, a marketing és a pályázatírás területén. Szakmai tevékenysége során szinte valamennyi gazdasági szektorból voltak már ügyfelei, a szolgáltató szektorból és az ipar számos területéről: a gépiparból, gépjárműiparból, építőiparból, nyomdaiparból és élelmiszeriparból.

A kis- és középvállalkozások versenyképességének javítására specializálódtak, a gazdaságfejlesztéshez köthető, illetve regionális jellegű pályázatokra. Ennek során a telephelyfejlesztés, valamint gép- és eszközbeszerzés területeket lefedő kiírásokban tudnak kiemelt segítséget nyújtani.

Tapasztalatok

GOP, GINOP, regionális pályázatok (DDOP)

Referenciák

Pályázati ciklusok:

  • 1999-2004 Széchenyi terv
  • 2004-2006 Fejlesztési Programok
  • 2007-2013 Új Széchenyi terv

Pályázati szakterületek:

  • Humán erőforrás fejlesztés,
  • telephelyfejlesztés,
  • gép- és eszköz beszerzés.

Sikeres pályázatokkal több, mint 1,5 milliárd Forintnyi tőkét mozgattak meg:

  • gép- eszközvásárlás, humán erőforrás fejlesztés területén közel fél milliárd,
  • telephelyfejlesztés területén több mint 1 milliárd forint beruházási kapacitást kezeltek.

Irodák: Pécs
A vállalkozás honlapja: www.nqs.hu
E-mail:
Telefon: +3672791975

Kamarai regisztrációs szám: PB13047106

KIKK Egyesület

A Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület (KIKK) azzal a céllal alakult, hogy a kulturális és kreatív ipar területén működő kis- és közép vállalkozások együttműködési hálózatát megteremtse, valamint a szektorok hálózatorientált fejlesztésével elősegítse egy innovatív gazdasági miliő kialakítását, amely elősegíti a Dél-Dunántúli régió kohéziójának erősödését, és hozzájáruljon a társadalmi-gazdasági struktúra megújulási képességéhez.

Bővebben…

Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK)

Az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére – Baranya Megyei Vállalkozói Központ (rövidített nevén: Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány) tevékenységi körének bővítése céljából megállapodást kötött a Profit Holding Hungary Zrt.-vel, melynek értelmében a pályázatkészítési, projektmenedzsmenti és monitoring üzletágat átvette és a meglevő, illetve leendő ügyfeleit 2017-től az Alapítvány szolgálja ki.

Bővebben…

ArtisTRENDER KFT.

Tevékenység: A 2011-ben alakult vállalkozás eredetileg grafikai szolgáltatásokra (pl. arculati kézikönyvek) specializálódott, de jelen volt a pályázatírói, pályázatfigyelői tevékenység. A cég árbevételének legnagyobb részét a pályázatírás adja. Az elmúlt években uniós pályázatoktól a “trafik-pályázatokig” segítettek számos vállalkozásnak, a közreműködésükkel írt pályázatok jelentős része nyertessé vált. Tapasztalatok: GOP, DDOP, TÁMOP, NKA, NFA, Trafik pályázatok, “Bekapcsoló” munkaerőpiaci program.

Bővebben…

PANNON OKTATÁSI KÖZPONT KFT.

Tevékenység: Közel 15 éves szakmai múlttal rendelkező, magas színvonalú képzéseket biztosító oktatási központ. Kimondottan gyakorlatias, a mindennapi életben is hasznos képzésekkel várják a tanulni vágyókat. Oktatóik kizárólag olyan szakemberek, akik mindennapos munkájuk során az adott szakmában dolgoznak, naprakész elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek.

Bővebben…

ECO-CORTEX KFT.

Tevékenység: Az Eco – Cortex Kft–t 1998-ban alapítottuk Pécsett, és 16 év alatt a Dél-dunántúli –, a Közép magyarországi- és a Közép-dunántúli régiókban számos sikeres, nagy költségvetésű, komplex projekt kidolgozásához, eredményes pályázati forrásszerzéséhez járultunk hozzá, így saját sikerünknek is tekintjük pl. Pécs, Villány, Szigetvár, Dunaföldvár, Siklós, Mohács, Érd, Sárbogárd városok fejlesztési eredményeit.

Bővebben…

ELSŐ MAGYAR KÖNYVELŐ ÉS PÁLYÁZATÍRÓ KFT.

Tevékenység: Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. az elsők között kezdett pályázatírással foglalkozni 2004-ben, az első olyan vállalkozás, mely komplex szolgáltatásokat nyújt könyvelés, pályázatírás, munkaügyi tanácsadás és problémamegoldás, projektmenedzsment, vállalkozási forma választása és adózási kérdésekben. Mindezen szolgáltatásokhoz egy helyen lehet hozzájutni úgy, hogy tevékenységükre garanciát vállalnak, a nagy könyvvizsgáló cégeknek fizetett munkadíj töredékéért.

Bővebben…

PROTASK KFT.

Tevékenység: Cégünk 2010 óta van jelen a dél-dunántúli projektek megvalósításában. Személyes referenciánk tekintetében a cég munkatársai már 2007-től aktívan részt vesznek és közreműködnek európai uniós pályázatok elkészítése és menedzselése terén. Eddigi tapasztalataink és partnereink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy kitűnő minőségben, lojalitásra és jogszerűségre alapozva végezzük munkánkat.

Bővebben…