MOHÁCSI MEFO BT.

A Mohácsi MEFO Bt. több mint 20 éve áll a partnerei rendelkezésére. Fő tevékenysége üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás. Ügyfelei főként agrár vállalkozások, őstermelők. Pályázatok írása mellett, oktatással, vizsgáztatással is foglalkozik.

CAMPINVEST KFT.

A Campinvest Kft. 2002-ben kezdte meg a pályázati tanácsadást. 2009 óta ez a tevékenység egyre erősödött, 2010-ben megnyitották pécsi irodájukat, ahol felkészült kollégákkal, komplex tanácsadói tevékenységet végeznek elsősorban az alábbi területeken: pályázati és innovációs tanácsadás, komplex marketing, kommunikációs tanácsadás és kivitelezés, turisztikai projektgenerálás, TDM és klaszter szakértés, szervezés, menedzsment https://campinvest.hu/

LOGFRAME TANÁCSADÓ IRODA KFT.

A Logframe Tanácsadó Iroda 2007-ben kezdte meg működését. Cégünk saját tulajdonban lévő, jól felszerelt pécsi irodával rendelkezik, a munkatársi létszám jelenleg 10 fő.

Fő tevékenységünk az üzleti tanácsadás, mely tevékenységi körben önkormányzati és vállalati stratégiai valamint pénzügyi tanácsadást nyújtunk, üzleti terveket, megvalósíthatósági tanulmányokat, költség-haszon elemzéseket készítünk, továbbá európai uniós projektek tervezését, előkészítését és menedzselését végezzük.

Vállalkozások és önkormányzatok megbízásából közreműködünk európai uniós pályázatok, támogatási kérelmek elkészítésében és ellátjuk a megnyert támogatásokból megvalósuló fejlesztések teljes körű menedzsment feladatait. Emellett szakembereink részt vesznek stratégiai programozásban, hazai és nemzetközi fejlesztési programok kidolgozásában is.

Munkatársaink mind egyetemi végzettségű, idegen nyelvtudással rendelkező szakemberek, az általuk szerzett több mint 20 éves területfejlesztési tapasztalat jó alapot nyújt ahhoz, hogy a fejlesztési programok és projektek kidolgozása és megvalósítása során adódó váratlan helyzetekre és problémákra megfelelő választ és megoldási javaslatokat tudjunk adni. Emellett a korábbi munkatapasztalatok révén széles körű kapcsolatrendszerre tettünk szert a dél-dunántúli önkormányzatok és vállalkozások, valamint a támogatáspolitikát irányító szakemberek körében egyaránt.

Alapfilozófiánk, hogy partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, szolgáltatásaink messze túlmutatnak az egyszerű pályázatíráson. Aktív részt vállalunk a fejlesztési programok és projektek előkészítésében, valamint igyekszünk együtt gondolkodni megbízóinkkal a fejlesztések kigondolásában és részletes kidolgozásában is.

 

Kiemelt szakterületeink:
 • K+F és innovációs fejlesztések
 • Kis- és középvállalkozások kapacitásfejlesztése
 • Energiahatékonyság és megújuló energetika
 • Turisztikai fejlesztés és marketing
 • Önkormányzati infrastruktúra fejlesztés
 • Foglalkoztatás bővítés (munkahelyteremtés, foglalkoztatási paktumok)
 • Nemzetközi programozás és projektfejlesztés (elsősorban magyar-horvát és közép-európai nemzetközi együttműködések területén)

 

Szolgáltatásaink:
 1. Projektfejlesztés és -menedzsment:
 • projekttervezés és projekt megalapozó dokumentációk (Projekt Tervek, Megvalósíthatósági Tanulmányok, térségi igényfelmérések stb.) elkészítése
 • pályázatírás
 • teljes körű projektmenedzsment
 • projekt fenntartási szolgáltatások

 

 1. Projektnyilvánosság és -kommunikáció:
 • Projekt kommunikációs tervek készítése
 • Projekt nyilvánossági feladatok ellátása

 

 1. Programozás, tervezés:
 • stratégiai fejlesztési programok kidolgozása
 • nemzetközi együttműködési programok kidolgozása (pl. magyar-horvát, szlovén-magyar)
 • fejlesztési programok értékelése, hatáselemzése

 

 1. Vállalkozói tanácsadás:
 • üzleti tervek készítése
 • marketing tervek kidolgozása
 • akkreditált tanácsadói minősítéssel bíró szolgáltatások nyújtása

 

 1. Nemzetközi projektfejlesztés:
 • nemzetközi projektek kidolgozása (pl. magyar-horvát határon átnyúló projektek, Interreg Duna és Central Europe projektek)
 • nemzetközi projektek teljes körű menedzsmentje

 

Referenciáink és elérhetőségünk a honlapunkon elérhető: http://logframe.hu/

 

MSB ZRT.

A Társaság jogelődje – az MSB Consult Kft. – 2001 óta tevékenykedett a tanácsadói piacon. 2009-ben átalakulással jött létre az MSB Zrt. Fő tevékenységi köre a fejlesztési projektek menedzsmentje a teljes projektciklusban.

A társaság fő profilját a településfejlesztési akciók és turisztikai fejlesztések jelentik, de foglalkozunk vállalkozásfejlesztési projektek menedzselésével, egészségügyi fejlesztések megalapozásával és pénzügyi tanácsadással is. Társaságunk horvátországi irodát is működtet.

Tapasztalatok

Az MSB Zrt. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló pályázatok minden területén nyert támogatási forrást és valósít meg projekteket (ROP, KEOP, TIOP, TÁMOP, GOP, ÁROP, KÖZOP).

Foglalkozunk továbbá vidékfejlesztési projektek előkészítésével, pályázatírásával, projektmenedzsmentjével (Új Magyarország Vidékfejlesztési Program).

Egyéb pályázatok kezelésében is tapasztalatot szereztünk: Norvég Alap, hazai bértámogatás, munkahelyteremtés, valamint minisztériumok és civil alapok pályázatai.

Referenciák

Az iPark Pécs-Dél Ipari Park fejlesztésének II. üteme
Pályázat: DDOP-1.1.1/AC-11
Elnyert támogatás: 461 372 082 Ft
Pályázatírás és projektmenedzsment feladatok ellátása.

Az Agrokémia Sellye Zrt. telephelyfejlesztése
Pályázat: DDOP-2011-1.1.1/D
Támogatás: 98 005 820 Ft

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. Vállalati Stratégiájának elkészítése

Keszthelyi szennyvíztisztító telep kapacitásbővítése
Pályázat: KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0089
Elnyert támogatás: 1 500 594 490 Ft
Projektmenedzsment feladatok ellátása.

A Baranya megyei Régészeti Múzeum rekonstrukciója és új funkciókkal való bővítése
Pályázat: (EGT) és Norvég Alap 135/2008/NA
Elnyert támogatás: 766 125 000 Ft
Pályázat és tanulmány elkészítése.

Kaposi Mór Oktató Kórház komplex infrastruktúra-fejlesztése
Pályázat: TIOP-2.2.7-07/2F/2
Támogatás: 11 130 403 212 Ft

A Pannon Volán Zrt. szolgáltatási színvonalának erősítése és az utas-tájékoztatás fejlesztése
Pályázat: DDOP-5.1.2/B-09
Elnyert támogatás: 656 542 493 Ft
Tanulmánykészítés és projektmenedzsment feladatok ellátása.

Irodák: Pécs, Horvátország
A vállalkozás honlapja: www.msb.hu
E-mail: 
Telefon: +3672520513

NQS CONSULTING KFT.

Tevékenység: 1996 óta nyújt iránymutatást a hazai kis- és középvállalkozásoknak, a magánszemélyeknek és a társadalmi, önkormányzati szervezeteknek egyaránt. Munkatársai jelentős szakmai múlttal rendelkeznek a vezetési tanácsadás, a marketing és a pályázatírás területén. Szakmai tevékenysége során szinte valamennyi gazdasági szektorból voltak már ügyfelei, a szolgáltató szektorból és az ipar számos területéről: a gépiparból, gépjárműiparból, építőiparból, nyomdaiparból és élelmiszeriparból.

A kis- és középvállalkozások versenyképességének javítására specializálódtak, a gazdaságfejlesztéshez köthető, illetve regionális jellegű pályázatokra. Ennek során a telephelyfejlesztés, valamint gép- és eszközbeszerzés területeket lefedő kiírásokban tudnak kiemelt segítséget nyújtani.

Tapasztalatok

GOP, GINOP, regionális pályázatok (DDOP)

Referenciák

Pályázati ciklusok:

 • 1999-2004 Széchenyi terv
 • 2004-2006 Fejlesztési Programok
 • 2007-2013 Új Széchenyi terv

Pályázati szakterületek:

 • Humán erőforrás fejlesztés,
 • telephelyfejlesztés,
 • gép- és eszköz beszerzés.

Sikeres pályázatokkal több, mint 1,5 milliárd Forintnyi tőkét mozgattak meg:

 • gép- eszközvásárlás, humán erőforrás fejlesztés területén közel fél milliárd,
 • telephelyfejlesztés területén több mint 1 milliárd forint beruházási kapacitást kezeltek.

Irodák: Pécs
A vállalkozás honlapja: nqs.hu
E-mail:
Telefon: +3672791975

Kamarai regisztrációs szám: PB13047106

ECO-CORTEX KFT.

Tevékenység: Az Eco – Cortex Kft –t 1998-ban alapítottuk Pécsett, és az elmúlt több, mint két évtized alatt a Dél-és Közép-Dunántúlon, valamint Közép Magyarországon számos sikeres, nagy költségvetésű, komplex projekt kidolgozásához, eredményes pályázati forrásszerzéséhez járultunk hozzá, így saját sikerünknek is tekintjük pl. Pécs, Villány, Szigetvár, Dunaföldvár, Siklós, Mohács, Érd, Sárbogárd városok fejlesztési eredményeit.

Bővebben…

ELSŐ MAGYAR KÖNYVELŐ ÉS PÁLYÁZATÍRÓ KFT.

Tevékenység: Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. az elsők között kezdett pályázatírással foglalkozni 2004-ben, az első olyan vállalkozás, mely komplex szolgáltatásokat nyújt könyvelés, adótanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment és munkaügyi tanácsadás, – problémamegoldás területeken. Mindezen szolgáltatásokhoz egy helyen lehet hozzájutni úgy, hogy tevékenységükre pénzvisszafizetési- és vagy bírságátvállalási garanciát vállalunk.

Bővebben…

PROJACTIVE CONSULTING KFT.

A Projactive Kft. projektfejlesztő és menedzsment szervezet, pécsi székhellyel. A cég hagyományos tanácsadói szolgáltatásokat nyújt nemzeti, határon átnyúló és nemzetközi projektek fejlesztéséhez, projektmenedzsment tevékenységében, szakmai támogatást nyújt kommunikációs tervek elkészítésében, megvalósításában, pénzügyi beszámolók elkészítésében.