ELSŐ MAGYAR KÖNYVELŐ ÉS PÁLYÁZATÍRÓ KFT.

Tevékenység: Az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. az elsők között kezdett pályázatírással foglalkozni 2004-ben, az első olyan vállalkozás, mely komplex szolgáltatásokat nyújt könyvelés, adótanácsadás, pályázatírás, projektmenedzsment és munkaügyi tanácsadás, – problémamegoldás területeken. Mindezen szolgáltatásokhoz egy helyen lehet hozzájutni úgy, hogy tevékenységükre pénzvisszafizetési- és vagy bírságátvállalási garanciát vállalunk.

Elindult hotline funkciós weboldalunk és applikációnk, mely azonnali segítséget nyújt egy helyszíni munkaügyi- vagy munkavédelmi-tűzvédelmi ellenőrzés esetén, utána pedig végigvisszük ügyét a hatósági eljárás során (www.panik-gomb.hu). A Magyar Multi Program Minősített szakértői is vagyunk – https://vali.ifka.hu/hu/experts/item/1108 -, így a pályázatírás mellett tanácsot is adhatunk Önöknek a legtöbb uniós pályázatban, növelve ezzel vállalkozása sikerességét és a pályázat nyerési esélyeit is, hiszen az elbírálás során a tanácsadás minősített szakértőktől plusz pontokat is jelent.

Naprakész szaktudással bíró, magukat folyamatosan képző kollégáink és kiterjedt – tapasztalt, megbízható szakemberekből álló – partnerhálózatunk a garancia arra, hogy segítségére lehetünk a gazdasági élet bármely területén. Ráadásul, mindezt egy helyen, egy irodában, Pécsett és Budapesten is! „Intézzen mindent 1 helyen!”

 

Tapasztalatok

GINOP, VEKOP, GOP, KMOP, DDOP, TÁMOP, VP, NCA, NEA, NKA, AFSZ, OFA, ZBR, Decentralizált támogatási pályázat a szakképzés tárgyi feltételeinek fejlesztésére irányuló beruházások támogatására, Trafik pályázatok, stb.

Referenciák

Referencia

Irodák: Pécs, Budapest
A vállalkozás honlapja:
konyveles-palyazatiras.hu
E-mail:
Telefon: +36704433345

Kamarai regisztrációs szám: PB13280381