Új Elnök a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter élén

2018. júniusában tartotta a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsment szerv: PBKIK ) rendhagyó éves taggyűlését, melyen elfogadásra került a 2017. II. – 2018. I. félév szakmai beszámolója, a 2017. évi pénzügyi beszámolója, és a 2018. évi költségvetési terv is.

A taggyűlés feladata volt az éves tisztújtásról való szavazás. A klasztertagok szavazatai alapján a korábban alelnöki pozíciót betöltő Dr. Hirth Markus (Kontakt-Elektro Kft. üzletfejlesztési és kereskedelmi vezető) vehette át a leköszönő Kocsis Péter elnöktől a klaszter vezetését, valamint további Elnökségi tagokról határoztak Dr. Hüse István (Gépszer Kft. ügyvezető igazgató), Kleisz Zoltán (Matro Kft. ügyvezető igazgató), Kocsis Péter (kereskedelmi vezető, Büttner Kft.), Várkonyi Zoltán (Spitzer Silo Pécs Kft. ügyvezető igazgató) személyében.

A klasztertagok tárgyaltak arról, hogy mely gépipari vállalkozásokat látnák szívesen a klaszterben, kikkel dolgoznának együtt a közös célok megvalósítása érdekében, azonban nyitva hagyva a lehetőséget várják a tagoktól további javaslataikat az őszi rendkívüli taggyűlésig, melyen a klaszter alelnöke is megválasztásra kerül.

Gratulálunk a DDGK új Elnökségének és további sikeres munkát és együttműködést kívánunk a következő egy évre is!