Fényképész mesterképzés indul! – Most jelentkezzen!

Szeretne a szakma legjobbjai közé tartozni? Tudását a világítástechnikától kezdve a lakossági-, a riport- és a reklámfotózás kapcsán, a különböző kidolgozási technikákon át, a műtermi és külső felvételek, a mozgóképtechnika, a digitális képkorrekció terén mester szintre fejleszteni?

fényképész fotóFényképész és fotótermék-kereskedő mestervizsgára felkészítő tanfolyamot indít a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

Tervezett kezdés: 2019. január vége, a vizsgák május elején várhatók. Az oktatás heti rendszerességgel zajlik, a képzés önköltséges.

Érvényes jelentkezéshez a mesterjelöltnek a szakirányú végzettséget igazoló dokumentum bemutatása mellett, a szakma munkaterületén – a képesítés megszerzését követően – eltöltött 5 év (felsőfokú fotográfus végzettség esetén 3 év) gyakorlatot is igazolnia kell.

Jelentkezési határidő: 2019. január 25.

Jelentkezési lap a lenti linkre kattintva érhető el.
Jelentkezését beadhatja személyesen a kamarában (Pécs, Majorossy I. u. 36. 102. iroda), vagy eljuttathatja postai úton ugyanerre a címre.
A hiányosan kitöltött és/vagy végzettséget és szakmai gyakorlat igazolását nem tartalmazó jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni!

Mestervizsga követelményről részleteket a mellékelt dokumentum tartalmaz.

A képzés megfelelő számú jelentkező esetén indul!

 

További információ:
Fülöp Attila
20-287-7736

Authné Kállai Kata
72-507-121
20-407-4655

 

Jelentkezési lap

Fényképész- és fotótermék-kereskedő mestervizsga követelmény