Hiventures StartupHER női vállalkozói program

Márciusban indult a Hiventures StartupHER programja, amely a női vállalkozók felkarolását és támogatását tűzte ki célul tréningen, mentoráláson és az elnyerhető 9 millió forintos inkubációs befektetésen keresztül.

 

A 2019. március 8-án indult programba 2019. április 19-ig jelentkezhetnek a startupoknál dolgozó, saját vállalkozást működtető vagy annak beindításán még csak gondolkodó nők, és azok, akik vezetői ambíciókat dédelgetnek, vagy épp hosszabb szünet után gondolkodnak az újrakezdésen.

 

A jelentkezés egy rövid regisztrációs lap kitöltésével lehetséges a következő linken keresztül:

JELENTKEZÉS

A beérkezett projektek előszűrése után a szerencséseket májusban a Women Startup Competition szakértői –egy ingyenes, kétszer egynapos bootcamp keretein belül vértezik fel mindazokkal az ismeretekkel (például üzleti modell megalkotása, pénzügyi tervezés stb.), amelyek szükségesek ahhoz, hogy a hölgyek vállalkozási ötletük megvalósításához- miután a Hiventures nyílt befektetési bizottsági ülésén bemutatták ötketeiket- elnyerjék a Hiventures 9 milliós inkubációs befektetését is.

A továbbjutó női vállalkozók munkáját női mentorok fogják segíteni, akik az elmúlt években sikeres női vezetőként, vagy vállalkozóként már megállták a helyüket a munka világában.

Júniusban a program végén, a Hiventures nyílt befektetési bizottsági ülésén mutathatják meg ötleteiket, hogy elnyerjék a Hiventures 9 millió forintos inkubációs befektetését.