Új bérlő jöhet a régi fürdőbe Komlón

Bérlőket keres a teljes energetikai korszerűsítés előtt álló hajdani bányászfürdő épületébe az önkormányzat – cél, egy kereskedelmi és szolgáltató központ kialakítása.
Bérlőket keres a megújuló hajdani bányászfürdőbe az önkormányzat – döntött a képviselő-testület. A városközpont nyugati szélén található egykori Kossuth-fürdő épületét közel négyszáz millió forintból újítja fel és hozza használható állapotba pályázati forrásból a város. Cél egy kereskedelmi és szolgáltató központ kialakítása. Az energetikai korszerűsítés során az épület teljes fal- és tetőszerkezetét szigetelik, és lecserélik a nyílászárókat.
A további elvárás, hogy mire megvalósul a fejlesztés, bérlőkkel töltsék meg az épületet – szerkezetkész állapotú helyiségeket kínál a város, kedvező feltételekkel. A használók kötelezettsége lenne, hogy az általuk bérelt ingatlanrészt saját céljukra és annak megfelelően felújítsák, kialakítsák, illetve gondoskodjanak az adott épületrész szükséges közműveinek kiépítéséről.
Versenytárgyalást hirdet a város: mivel a több szintes épület emeleteinek hasznosítása a földszinti részen kialakítandó liftek megvalósulásához köthető, ezért elsőként erre a részre keresnek bérlőt, aki vállalja a felvonók megépítését.