Egészség-be-fektetés

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán klubja 2019-ben már negyedik alkalommal szervezte meg a Dél-Dunántúli Humánerőforrás Konferenciát, mely ebben az évben az “Egyéni egészség – szervezeti teljesség” címet kapta.

A kamara székházában, május 21-én került megrendezésre az idei Humánerőforrás Konferencia. A rendezvényen közel 80 fő vett részt, a résztvevők között voltak cégvezetők, HR és szervezetfejlesztő szakemberek, humán konferenciacoachok is.

Az egészség témakörét több oldalról járták körbe előadásaikban a szakemberek. A prezentációkban szó esett például a munkahelyi stressz kezelésének lehetőségeiről, a munkavállalók tanulását, személyiségfejlődését támogató vállalatok szerepéről, illetve a vállalati kommunikáció közérzetünkre gyakorolt hatásáról. A résztvevők mélyebb ismereteket szerezhettek a munkavállalók jóllétének jelentőségéről és annak megtérüléséről, a motivációs légkör kialakításáról és a pozitív munkahelyi hangulat fizikai egészségre gyakorolt hatásáról.

A nap folyamán gyakorlatorientált workshopok is megrendezésre kerültek, ahol szó volt többek között a vonzó munkáltató és vonzó munkahely kapcsolatáról, az életmódváltás, a fizikai egészség és a tudatos vállalatok jelentőségéről.

Az előadások és workshopok mellett, idén először lehetőség nyílt (előzetes regisztrációt követően) egy-egy 60 perces saját élményt nyújtó személyes coachingra is, melynek keretein belül szakképzett coach segített a felvetett probléma megoldásában.

A szünetekben pedig egészséges szendvicseket, salátákat, smoothie-kat, gyümölcsleveket fogyaszthattak a résztvevők.

A rendezvényről nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a résztvevőktől, egyet idézünk is:

“Remek előadók közvetítettek értékes információkat. Az egyéni coaching-ot kiemelkedően hasznosnak találtam.”

Ezúton is köszönjük mindenkinek aki hozzájárult az idei konferencia sikeréhez:

  • a színvonalas prezentációkért az előadóknak, témavezetőknek, coachoknak,
  • a Danic Kft-nek az egészséges és finom gyümölcslevekért és almákért,
  • a Vanda Virágboltnak a gyönyörű dekorációért,
  • Harman Tibornak (Ekopont Kft.) a Zen sarok megépítéséért,
  • és további kiállítóinknak: PeopleScope,
  • illetve a pécsi és szigetvári Család és KarrierPONTnak.

Külön köszönet a Crosssec Solutions Kft-nek a konferencia honlapjának elkészítéséért.

Köszönet illeti további közreműködésükért, illetve azért, hogy hozzájárultak, hogy egészséges, sokszínű és hasznos konferenciacsomagokat állíthattunk össze résztvevőinknek:

Képgaléria a konferenciáról itt tekinthető meg: Galéria

A konferencián elhangzott előadások anyagait, illetve a kiállítóink által biztosított tájékoztatókat ezen a linken érhetik el az érdeklődők: Előadások