Bankszünnap

2019. október 31-én a Takarék Csoporthoz tartozó 11 takarékszövetkezet beolvad a Takarékbank Zrt-be, így november 4. és 5. napján az új Takarékbank Zrt. – az átállás zavartalan lebonyolítása érdekében – bankszünnapot tart.

2019. október 31-én a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt., a 3A Takarékszövetkezet, a Békés Takarék Szövetkezet, a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet, a Dél TAKARÉK Szövetkezet, a Fókusz Takarékszövetkezet, a Hungária Takarék Takarékszövetkezet, a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, az M7 TAKARÉK Szövetkezet, a Nyugat Takarék Szövetkezet, a Pátria Takarékszövetkezet és a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet beolvad a Takarékbank Zrt-be.
Felhívjuk az érintett vállalkozások figyelmét, hogy banki ügyintézésük, így különösen a pénzforgalmi megbízásainak ütemezésénél vegyék figyelembe, hogy 2019. október 31. után az első banki munkanap 2019. november 06. (szerda) lesz.

November 6-ig az október 31-én rendelkezésre álló záró fedezet lesz elérhető bankkártyával.

A Takarék Netbank (Electra Internet Banking) és a Takarék Mobilapp szolgáltatások is szünetelnek 2019. október 31. 19 órától, 2019. november 6. 8 óráig.
Az egyesülés azt jelenti, hogy 2019. október 31. napján a beolvadó hitelintézetek összes betét-, hitel- és számlaszerződése a létrejövő új, országos kereskedelmi bankhoz kerül az egyesülés keretében, így 2019. november 1. napjától minden érintett ennek az új, univerzális banknak, a megújult Takarékbank Zrt.-nek az ügyfelévé válik. Az egyesülés következtében az ügyfelek számlaszáma nem fog megváltozni, ezzel kapcsolatban teendőjük nincs.

A Takarékbank Zrt. bármely fiókjában elérhető szolgáltatásokról kérjük, tájékozódjon az érintett takarékszövetkezetek, vagy a Takarékbank honlapján.

www.takarekbank.hu