Mobil autómosó, fertőtlenítés gőzzel, ózonnal

A Prosis Kft. immár 10 éve foglalkozik takarítási szolgáltatásokkal.Fertőtlenítő szolgáltatásaik eddig is voltak, de a jelenlegi helyzetben különösen fontos lehet.

 

A cég franchise rendszerben már az ország számos pontján megtalálható. Az Optima Steamer gőzgéppel, és ózongenerátorukkal szinte minden területet képesek tisztítani, fertőtleníteni. Szolgáltatásaik elérhetőek 4990 Ft-tól!

Magánszemélyek gépkocsiját, vagy céges autókat kívül-belül tisztítanak, fertőtlenítenek az Árkád bevásárlóközpont parkolóján, otthonában, vagy cége telephelyén, kedvező áron. A szolgáltatásaik most magánszemélyeknek is elérhető (külső-belső tisztítással, ózonos klímafertőtlenítéssel).

Az Optima Steamer egy olyan speciális gőzgép, amely minden körülmények között jól használható, garázsban, parkolóban, hátsó udvarokban, bevásárlóközpontokban, irodaépületekben, gyárakban, stb. mindössze áramellátásra van szükségünk.

Az Optima Steamerrel való autómosáshoz nincs szükség semmiféle olyan ökológiai engedélyezésre, amelyek a hagyományos autómosáshoz szükségesek. Gőzölés közben a szennyeződést speciális mikroszálas törlőkendővel távolítják el, kerülve a szennyeződés földre kerülését. A cég eddig is foglalkozott flotta partnerei számára kitelepüléssel. Éjjel, nappal tudják a munkát vállalni, amikor az autók használatát mellőzni tudják.

Felhasználási területek az alábbi linken érhetők el:
https://www.greensteam.hu/optima-steamer/technologia-es-felhasznalasi-teruelet.html

További információ:

e-mail:
telefonszám: 06203730016
http://automoso.prosis.hu/