Medicare maszk, Technikai maszk

A koronavírus járvány hosszabb elhúzódása szükségessé teszi a maszkok viselését, hogy minél inkább tudjunk vigyázni magunkra és egymásra.

Eddig csaknem 800.000 db maszkot gyártott le a Rovitex Kft., teljesítették Pécs város 150.000 db szájmaszk megrendelését, és még számos kiemelt egészségügyi, közintézmény és ipari üzem rendelését.

Kétféle maszkot kínálnak, mindkettő alapanyaga a PTE által bevizsgált, a Magyar Szabványnak megfelelő, magyar gyártmányú: a Medicare maszk (1-es), valamint  Technikai maszk (3-as). A maszkok többször használhatóak, moshatóak, fertőtleníthetőek.

A Technikai maszk kifejlesztése nemrégen történt meg, alapanyagául egy olyan 3 rétegű, kis átlagos pórusméretű polietilén szövet szolgál, amely jól ellenáll a mosási és fertőtlenítési körülményeknek. A maszk puha felülete miatt folyamatos használat mellett is kényelmes és kellemes viselet, a nedvességet és a kondenzált párát jól elvezeti. A magas minőségű technikai alapanyagnak köszönhetően a többször használatos szövetmaszkok között kiemelkedő védelmet és komfortérzetet biztosít.

Továbbra is szívügyüknek tekintik a maszkok gyártását, jelentős varrodai kapacitással állnak megrendelőik rendelkezésére. Az új rendeléseket 500 db alatti mennyiségnél készletről ki tudják szolgálni, az efölötti mennyiségek szállítási határideje max. 1 hét.

ROVIMED szájmaszk 1 Medicare:   Ár: 348 Ft+ÁFA/db, 1000 db alatt  385 FT+ÁFA/db (min.100db- tól).

ROVIMED szájmaszk 3 technical:  Ár: 395 Ft+ÁFA/db,  1000 db alatt  445 FT+ÁFA/db (min.100db- tól).

72 547 100