A turizmus júniustól újra indul Magyarországon

A szakmai szervezetek nyilatkozatai, országos felmérések eredményei, a turisztikai szaksajtóban elérhető információk és a helyi kollégáktól kapott visszajelzések alapján bátran kijelenthetjük: a turizmus júniustól újra indul Magyarországon, ezen belül a belföldi forgalom lehet az, kiemelten a vidék, amely hamarabb regenerálódhat, majd Budapest és a nemzetközi utazások lassabb visszatérését prognosztizálják az iparági szereplők. A verseny viszont idén várhatóan minden eddiginél erősebb lesz. Ezért is ajánlom figyelmükbe az alábbi lehetőséget, éljenek vele!

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos kommunikációs kampányt tervez 2020. június 1-től. A kampány célja Magyarország belföldi turizmusának újraindítása, valamint a nyári főszezon forgalmának erősítése.

Az MTÜ ennek kapcsán várja azon magyarországi fürdők, szálláshelyek, éttermek, valamint egyéb turisztikai attrakciók és szolgáltatók (pl.: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2020. június 1. és július 15. között Visszajövünk! néven speciális ajánlatot hoznak létre.

A kampányhoz való csatlakozási szándékukat az alábbi linken elérhető adatlap kitöltésével, legkésőbb 2020. május 24-ig tudják jelezni.

https://mtu.gov.hu/cikkek/indul-a-regisztracio-a-magyar-turisztikai-ugynokseg-belfoldi-kampanyara-1647

 

Kérjük, hogy kattintsanak a fenti linkre, tudjanak meg többet a kampányról és csatlakozzanak, hogy minél több pécsi ajánlat közül böngészhessenek az érdeklődők, minél előbb visszatérhessenek Pécsre is a turisták.