Egységben az erő

Mentsetek meg vállalkozó vagyok címmel, május 28-án ismét online találkozót szervezett a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével a Szigetvári Család és KarrierPONT a NŐNAP 365 című projekt keretében.

Az eseményre a Baranya megyében működő egyéni vállalkozók kaptak meghívást. Az online találkozó elsődleges célja az volt, hogy feltérképezze a vállalkozás nehézségeit és rávilágítson a vállalkozó által igénybe vehető beruházási lehetőségekre, ingyenes képzésekre, valamint a jelenleg elérhető és várható pályázatok is átbeszélésre kerültek a kamara szakemberei segítségével. Kimondásra került, hogy a jelenlegi helyzet rákényszerítette az egy térségben élő embereket az együttműködésre és a helyi kapcsolatok kihasználásának előnyeire és fontosságára.

A résztvevők a másfél órás beszélgetés során megfogalmazták, hogy érdemes volt részt venni és együtt gondolkodni, mert lendületet és személyre szabott információt kaptak, amelyek mentén újra tudják tervezni saját vállalkozásukat. A virtuális találkozónak köszönhetően a közös kapcsolódási pontok már ki is alakultak a sikeres együttműködés reményében.

 

Az EFOP 1.2.9-17-2017-00102 számú projekt az Európai Unió támogatásával és Magyar Állam társfinanszírozásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásában valósul meg.