3DP Pan EU pályázat

A pályázat célja számos ipari demonstrációs 3D nyomtatáson alapuló projekt tesztelése és validálása a különböző alkalmazási területeken, valamint a páneurópai platformon keresztül.

Pályázók köre: Kkv-k, amelyek hajlandóak elvégezni a 3D nyomtatási prototípus megvalósítását, tesztelését és validálását, legalább két, a 3DP Pan EU virtuális platformon feltüntetett létesítményközpont által rendelkezésre bocsátott berendezések és kapcsolódó anyagok és munkaerő felhasználásával.

Támogatható tevékenységek: a KKV-k magas színvonalú szolgáltatásokat kapnak, mint például új 3D nyomtatási megoldások tesztelése, érvényesítése és tanúsítása.
A kkv-k megtalálhatják az igényeiknek legmegfelelőbb megoldásokat és a szolgáltatást kínáló technológiai központokat. A platform lehetővé teszi a kkv-k számára, hogy közvetlen kérelmet küldjenek a létesítményközpontoknak, ezáltal megkönnyítve a tudáshoz, a szakértelemhez és az infrastruktúrához való hozzáférést, még akkor is, ha ezek más országokban találhatók.

Kötelező vállalás: új 3D nyomtatási megoldások tesztelése, validálása és végül integrálása a KKV-k termékeikbe és folyamatába a 3DP Pan EU virtuális platformon feltüntetett létesítményközpont által rendelkezésre bocsátott berendezések és kapcsolódó anyagok és munkaerő felhasználásával.

Keretösszeg: 40 000 EUR

Beadási határidő: 2020. április 15 – augusztus 21

További információ: https://3dppan.eu/call-smes