Online Vállalkozói Piactér

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapja új funkcióval bővült. A kialakított „Vállalkozói Piactér” célja a vállalkozások működésének megsegítése, piaci lehetőségeik támogatása.

 

Lehetőséget kívánunk biztosítani a vállalkozások számára új üzleti kapcsolatok kialakítására, a meglévők élénkítésére és támogatására, valamint partnerkereséseiket is meg szeretnénk könnyíteni. A felület lehetőséget biztosít a vállalkozások számára a szabad kapacitásaik megjelenítésére és a felkínált ajánlatok közötti keresésre.

A felületen a vállalkozások regisztrációt követően közvetlen ajánlatokat helyezhetnek el, amelyben közzé tehetik szolgáltatásaikat, termékeiket, továbbá válogathatnak a mások által megjelenített ajánlatokból. A Piactér a vállalkozások számára ingyenes, országos megjelenésű webes hirdetési felületet biztosít, így a cégek kiléphetnek a megyéjük határain kívülre is, ahol új üzleti kapcsolatokra, jövőbeni együttműködésekre is szert tehetnek, továbbá lehetőségük van a felajánlásokat megtekintve új piaci lehetőségek felé nyitni.

Az ajánlattevők hitelességét a területi kamarák koordinátor munkatársai ellenőrzik, emellett a felhasználók számára lehetőség van véleményezni is a már kipróbált/megrendelt terméket vagy szolgáltatást. Az ajánlatban a szöveges tájékoztatás mellett az alábbi adatok megadására van lehetősége az ajánlatot közzé tevő felhasználóknak:

a termék/szolgáltatás konkrét megnevezése, TESZOR kód szerinti pontosítása,

az ajánlat mennyisége, jellemző mennyiségi egysége,

illetve a vállalt teljesítési távolság.

A fenti adatok segítségével gyorsan és hatékonyan kereshetővé válik a feltöltött ajánlat, így a Piactér felhasználói könnyen találhatnak igényeiknek megfelelő, szabad kapacitású hazai terméket/szolgáltatást.

Fontos kiemelni, hogy a Piactér a cégek közötti kapcsolat létrejöttét hivatott elősegíteni, az adás-vétel nem a felületen keresztül történik. A felkínált termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az Eladó/Felajánló által megadott elérhetőségeken van lehetőség.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon felajánlott termék, szolgáltatás, illetve szabad kapacitás vonatkozásában, továbbá az ezek alapján létrejövő szerződésekkel kapcsolatban. Így különösen a termékek minőségéért, biztonságáért, jogszabályi megfelelőségéért, a termékek, szolgáltatások ellenőrzéséért, vagy a Felajánló teljesítéséért.

Az Online Vállalkozói Piactér felülete az alábbi linken keresztül érhető el:

https://mkik.hu/piacter