Hasznos tájékoztató a vállalkozóknak

A  Szigetvári CsakPONT szakértő tanácsadója Nyul Éva címzetes kamarai tanácsos  június 16-án 14:00 órakor tartott online előadást a július 1-től életbe lépő változásokról.

A fórumra nagy számban regisztrált baranyai vállalkozók részletesen tájékozódhattak a bértámogatásról, adóváltozásokról, új TB törvényben foglaltakról, pénztárgépek ellenőrzéséről, számlaadat szolgáltatásokról, valamint a Széchenyi Kártya kiterjesztéséről és a SZÉP-kártya kedvező adózásáról. A tájékoztatót követően a tanácsadó megválaszolta a résztvevőktől érkező kérdéseket és záró gondolatként felhívta a vállalkozók figyelmét, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra a kiválasztott számlázási programba való bejelentkezést!
A rendezvényeket követően a résztvevőktől nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett.

A projekt által a kamara továbbra is biztosít lehetőséget az ilyen és hasonló térítésmentes tanácsadásra, akár egyéni konzultáció alkalmával is, ahol a baranyai vállalkozók sajátos, egyénre szabott kérdéseiket szakértőnk válaszolja meg.

Bővebb információ a konzultáció lehetőségéről: e-mail címen.

Az EFOP 1.2.9-17-2017-00102 számú projekt az Európai Unió támogatásával és Magyar Állam társfinanszírozásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásában valósul meg.