A Siklósi Thermal Kft. felkészült a nyárra

A Siklósi Thermal Kft. üzemelteti a siklósi Thermal fürdőt és Hotel Castello-t. Bár a szálloda és a SPA zárva volt, a dolgozók a járványveszély alatt sem pihentek. Főleg esztétikai és információs fejlesztéseket végeztek a közelmúltban a fürdő és a hotel területén.

A Siklósi Thermal Kft. az üzemeltetője a 20-as évek maffia világának hangulatát idéző, stílusos eleganciával és maximális kényelemmel felszerelt, 4 csillagos Hotel Castellonak, amely igazi turisztikai vonzerővé nőtte ki magát a térségben. A Siklósi vár tövében elhelyezkedő, a Thermal fürdő szomszédságában található wellness hotel a látogatók széles rétegét tudja megszólítani: legyen szó tréningekről, konferenciákról, családokról vagy romantikus kikapcsolódásról, aktív vagy passzív pihenésről.
Aki csak egy napra érkezik, annak teljes kikapcsolódást nyújt a fürdő, ahol a család minden tagja megtalálja a számára kedvező lehetőségeket. Sokan járnak át Horvátországból is, így erősítve a két ország közötti turizmust.
A járványveszélyre tekintettel fertőtlenítő pontokat helyeztek el a fürdő és a SPA területén, a vendégek beengedése szakaszosan történik. A mosdók, liftek, eszközök fertőtlenítése folyamatos, így biztosítva a vendégek biztonságát.