Megújult a Konzumban működő élelmiszeráruház

November eleje óta immár egy korszerű, teljesen felújított belső térben fogadja a vásárlókat a Konzum áruház földszintjén a Mecsek Füszért által üzemeltetett élelmiszeráruház. Május óta zajlott az épület alsó két szintjét érintő teljes korszerűsítés, amelynek során kicserélték a padozatot és a világítást, illetve teljes technológiai felújítás is történt.

Az eladótérben álló összes berendezés, így a hűtött, illetve a hűtés nélküli gondolák helyett újakat állítottak be. Az üzlettéren kívül továbbra is megmaradt a korábban oly kedvelt, helyben sült termékeket kínáló pékség, emellett kialakítottak egy grillsarkot. Így minőségében és hangulatában is egy a mai kor és a vásárlók elvárásainak megfelelő színvonalas áruház nyitotta meg újra kapuit a forgalmas belvárosi üzletházban. Az új üzlet kialakításának, berendezésének költsége meghaladta a 200 millió forintot.

A Konzum épületében működő szupermarket területét bérlőként üzemelteti a Mecsek Füszért. A többségében hazai termékeket árusító, a Coop csoport tagjaként működő pécsi székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás több mint hat évtizede áll a lakosság és vevőpartnerei szolgálatában. A megújult üzletben továbbra is a korábban megszokott széles termékkínálattal, ám mostantól sokkal kényelmesebb körülmények között várják a betérőket.

K.T.