Támogatás a mohácsi egészségügyi dolgozóknak is

Követve a pécsi jó példát a kamara mohácsi elnöksége is gyűjti a helyi kórház Covid részlegén dolgozók részére az adományokat. A testület elnöke intézett felhívást a Mohács és térségében működő vállalkozások részére.

Tisztelt Vállalkozó, Cégvezető!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Mohács városi elnöksége nevében keresem meg Önt.

Naponta szembesülünk a hírrel, hogy a Covid miatt az egészségügyben dolgozó nővérek, ápolók, orvosok a teljesítőképességük határán vannak. A Mohácsi Kórházban dolgozók számára indítunk adománygyűjtést, ezzel is hozzájárulva, hogy a pihenésüket, kikapcsolódásukat segítsük, munkájukat elismerjük. Az adomány lehet egy utalvány (masszázs, éttermi, szépészeti, élelmiszer csomag, stb.), vagy tárgyi ajándék. Az utalvány vásárlásával nem csak az egészségügyi dolgozókat tudja támogatni, hanem a nehéz helyzetbe került helyi vállalkozásokat is segítheti. Ez a rendszer Pécsen már jól működik és szeretnénk, ha Mohácson és térségében is megvalósulna.

Az összegyűjtött adományokat egy csomagban adnánk át. Kérem, ha inkognitóban szeretne adományozni, azt jelezze!

Az adományozással kapcsolatban az alábbi telefonszámon kereshet: 30/947-4507,

Adományát leadhatja 2020. december 15-ig: Mohács, Eötvös utca 14/A. (Mohácsi Computer SysTeam Kft., H-P: 9:00 – 17:00, Szombat: 9:00 – 12:00),

 

Tisztelettel: Kiss Ferenc PBKIK Mohács városi elnök