#Heti1Helyi – egyen, vegyen, adjon helyit

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara #Heti1Helyi címmel indított kampányt, annak érdekében, hogy a helyi lakosok és vállalkozók figyelmét felhívja arra, hogy ők maguk mit tehetnek a helyi vállalkozások túléléséért a jelen helyzetben.

A kamara arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy vegyenek hetente legalább egyszer egy helyi terméket, rendeljenek legalább hetente egyszer étteremből, vegyenek igénybe hetente legalább egy helyi szolgáltatást és népszerűsítsék is ezt, hogy mások is kövessék a példájukat. A kampány által a vállalkozásnál forgalmat generálva segíthet mindenki, hogy a helyi vállalkozások megtarthassák dolgozóikat.

A #Heti1Helyi elnevezés minden helyi termék és szolgáltatás vásárlására való buzdításban használható lesz a továbbiakban, legyen szó gasztronómiáról, egyedi termékről, szolgáltatásról, és nem csak Pécsre, de egész Baranyára.

A kamara #Heti1Helyi kampány facebook oldaláról egyenesen a vállalkozók által a saját facebook profiljukon megfogalmazott ajánlatra irányítja a vásárlót, érdeklődőt. A kampány így a vállalkozó részére valós időben hozhat forgalmat, bevételt.

A kampányban a kamara a megyei üzleti közösség valamennyi tagjával együttműködik. A kampány grafikai elemeit a kamarai továbbítja az együttműködő partnereknek így azt facebook megjelenésükben, honlapjukon is tudják használni.

Csatlakozzon Ön is!

www.facebook.com/heti1helyi

www.pbkik.hu/heti1helyi