Hogyan tűnhet ki a családi vállalatok közül? A K&H díjazza a példamutatást!

A K&H díjat hirdet a magyarországi családi tulajdonban lévő vállalkozások számára azzal a céllal, hogy támogassa és elismerje azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt. 2021-ban a példamutató vállalkozásokat négy kategóriában díjazzák.

 

Családi értékek és sikeres generációváltás

Mutassa be, melyek azok a családi értékek, amelyeket beépítenek a vállalatvezetésbe és annak módját, hogy miként biztosítják ezen értékek megőrzését, megerősítését, továbbvitelét a generációváltással.

 

Innováció

Részletezze az elmúlt években megvalósult vagy a közeljövőben tervezett innovációs fejlesztéseket, törekvéseket, illetve azok hatásait a családi vállalat működésére.

 

Sikeres hosszú távú stratégia

Ismertesse, hogy miként biztosítják a cég hosszú távon sikeres működésének, növekedésének fenntarthatóságát, illetve a gazdaságon/iparágon belüli jelentős és előremutató szerepét.

 

Társadalmi felelősségvállalás, környezetvédelmi fenntarthatóság

Adjon átfogó képet arról, hogy mennyire elkötelezettek a társadalom iránt, hogyan, milyen tevékenységgel járulnak hozzá a helyi közösség, a társadalom tagjai életminőségének fejlődéséhez, a környezetvédelmi fenntarthatósághoz.

 

A nyertes cégek számára megjelenést biztosítanak a Forbes magazinban, az ünnepélyes díjátadóra pedig a Forbes Családi Vállalatok Gálán kerül majd sor. A pályázat elbírálásánál a szakmai zsűri kiemelten értékeli az egyedi ötletek alkalmazását. A zsűri tagjai: Boros Dávid, az FBN-H elnöke és az Oázis Kertészet ügyvezető tulajdonosa, Ékes Ákos, a K&H Csoport vállalati üzletfejlesztés vezetője, Galambos Márton, a Forbes magazin főszerkesztője, Dr. Heidrich Balázs, a Budapesti Gazdasági Egyetem rektora, Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs igazgatója és Kelényi Ádám, a Szamos Marcipán ügyvezető tulajdonosa.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 6.

Jelentkezési dokumentumok és további részletek:

https://csaladivallalatok.kh.hu/k-and-h-kivalosagi-dij/