K20 Kirakat

K20 KIRAKAT címmel vállalkozásfejlesztési mentorprogramot hirdet a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata. A sikeres pályázó egy belvárosi üzlethelyiségben, központi helyen, 4 hónapig rendkívül kedvezményes bérleti díj ellenében tesztelheti vállalkozói ötletét, termékét, szolgáltatását. Előnyben részesítve az innovatív és környezetbarát, fenntartható megoldásokat.

Célja: Ösztönözze a pécsi kisvállalkozások üzletnyitását, támogassa azokat, akik egyedi és előremutató koncepció mentén dolgoznak, érdekes lehet számukra egy kiváló helyen lévő, belvárosi üzlet, de még nem merték vagy nem tudták megmutatni magukat.

Koncepció: A PVH Zrt. Pécs belvárosában a Király utcában található ingatlanját határozott idejű szerződéssel, kedvezményes bérleti díjon (maximum 4 hónapig nettó 40 000 Ft/hó) adja ki olyan vállalkozásoknak, akik szeretnék tesztelni termékeiket, koncepciójukat és a belvárost, mint potenciális üzlet lokációt. A benyújtott pályázatuk alapján kiválasztásra kerültek. Az a bérlő, aki úgy dönt a tesztüzem után, hogy boltot szeretne nyitni egy másik pécsi bérleményben, a tényleges bérleti díjból lépcsőzetes kedvezményt kap, amennyiben a PVH üzletei közül választ. 1-4. hónap: 60 % kedvezmény, 5-8. hónap: 40 % kedvezmény, 9-12. hónap: 20 % kedvezmény. A pályázat keretében nyertes bérlő jelentős marketingkommunikációs támogatásban részesül, illetve amennyiben igényli szakértői segítség.

Ingatlan címe: 7621, Pécs, Király utca 20.

Ingatlan mérete: 33 m2 vendégtér, utcafronti bejárat, nagyüveges kirakat, kétszintes tér. Földszinten kis raktár/kazánház, mosdó. Alsó szinten, ami lépcsővel megközelíthető, 28 m2 terület, ami akár kis közösségi térnek is alkalmas.

Pályázó lehet:

  • aki rendelkezik kis és középvállalkozói formával (EV, Kft., Bt., őstermelő, kistermelő), lehet közösség is (egyesület) és rendelkezik 1 hónapnál régebbi alapító okirattal.
  • Pécsre bejelentett székhellyel vagy telephellyel rendelkezik, nincs köztartozása, nincs helyi adótartozása
  • vállalja a 4 hónapig tartó nyitvatartást
  • vállalja, hogy legalább két eseményt szervez a 4 hónap alatt (melyből az első a megnyitó esemény)
  • kitölti a www.k20kirakatpecs.hu oldalon található online jelentkezési lapot
  • vállalja, hogy a közműveket saját nevére veszi a szerződés időtartama alatt
  • vállalja, hogy a 4 hónap letelte után az üzlethelyiséget az eredeti állapotban adja át

Benyújtási határidő: 2021. október 20. 24:00 óráig (Csak és kizárólag az itt feltöltött és a határidőig beérkezett elektronikus pályázatokat tudják elfogadni.)

Jelentkezés: https://k20kirakatpecs.hu/

Kapcsolat: Bejárással kapcsolatban a következő e-mail címen lehet érdeklődni:  (a bejárás időpontját a program facebook oldalán https://www.facebook.com/k20kirakatpecs hirdetjük ki). Egyéb kérdéseket az alábbi e-mail címre várunk: , Egyéb elérhetőség: https://www.facebook.com/k20kirakatpecs

Zsűri: A nyertest egy szakmai zsűri választja ki. Annak érdekében, hogy a kiválasztás során minél szélesebb szakmai szempontrendszer érvényesüljön, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs önkormányzata szakmai képviselői mellett a Pécsi Tudományegyetem, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szakembere, valamint egy sikeres vállalkozást vezető, gyakorló kreatív szakembert kértek fel ítésznek.

A nyertes pályázót a szervezők november 11-én hirdetik ki, az üzlethelyiség december 1-jén nyithatja meg kapuit a nagyközönség számára.