A Szépség és a Mestervizsga

Köztudott, hogy aki mester címet visel, valóban magas szinten űzi szakmáját, ami egyúttal azt is jelenti, hogy szaktudás, megbízhatóság és minőség tekintetében kiemelkedik a többi szakember közül, s munkáját ennek következtében nagyobb bizalommal is fogadják.

Október utolsó hétvégéjén kozmetikus mestervizsgát tartottak a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.

A bizottságok előtt a résztvevők nem csak szakmai tudásukról adtak számot, hanem pedagógiai és vállalkozásvezetési ismereteikről is mind írásban, mind szóban, mind gyakorlatban.

A szakmák csúcsának számító megmérettetésig idén tíz szakember jutott el.

A felkészítés 5 hónapon keresztül zajlott. Magas színvonalon folyt nemcsak az elméleti, de a gyakorlati képzés is az oktatóknak köszönhetően. A résztvevők teljes energiával kezdték meg a tanfolyamot, lelkesen sajátították el a szakterülethez kapcsolódó új ismereteket és technológiákat.

A mestervizsga két napja alatt a mesterjelöltek sikeresen teljesítették a vizsgafeladatokat, így november végén büszkén vehetik majd át a mesterokleveleket.

Az új mesterek szakmai fejlődése nem állhat meg, ismereteiket és tapasztalataikat tovább kell bővíteni. Ezáltal a szakmai ranglétrán is előbbre juthatnak, és a jövőben – akár mestervizsga-bizottsági elnökként – ők vizsgáztathatják a fiatal mesterjelölteket.

A vizsgán készített fotók az alábbiakban tekinthetők meg: