Szállás- és konferenciakomplexum Harkányban: Dráva Hotel

A Dráva Hotel Thermal Resort egy minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláskomplexum közvetlenül a harkányi fürdő szomszédságában, és amellett, hogy számos wellness-szolgáltatással, valamint kitűnő konyhával szolgálja ki vendégeit, jelentős konferenciakapacitása üzleti rendezvények helyszíne is. A 4 csillagos wellnesshotelben lakosztályok, superior és classic szobák, családi apartmanok és kempingterület is várja a pihenni vágyókat. Szolgáltatásai között éttermi vendéglátás, konferencia- és rendezvényszervezés, bowling, kitelepülő catering is szerepel. Wellness-szolgáltatásai számos vizes élményelemet, szaunavilágot, sószobát, masszázst, medencét, jakuzzit foglal magában, ezeket a szállóvendégek mellett a betérő vendégek is igénybe vehetik.

A Dráva Hotel konferenciahelyszínként is ismert, egy légtérben mintegy 190 fős, szekcionálva pedig akár 500 fős rendezvénynek is képesek otthont adni. A hotel személyzete nagy tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén, kiváló konyhájuk pedig emlékezetes gasztronómiai élménnyel gazdagítja a vendégeket. Hangulatos csapatépítő programokat szerveznek a Retro Bowling Bárban, ahol a 4 bowlingpálya mellett 500 m2-en számtalan játék várja a munkahelyi és a baráti társaságokat, a családokat.

– Miért csatlakoztak a kamarához, mit várnak és mit nyújtanak az üzleti közösség tagjainak?

– A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kimagasló üzleti támogató rendszere, a tagok egymást segítő hozzáállása miatt csatlakoztunk a kamarához. A Dráva Hotel szélesebb körű ismertségét, hatékony üzleti kapcsolatokat várunk a kamarai tagságtól, emellett azt szeretnénk, hogy a szolgáltatásainkat minél több baranyai cég, baráti társaság és kimozdulni szerető család megismerhesse. Egyre több baranyai vállalkozóval dolgozunk együtt, a kamarához való csatlakozással szerettünk volna hivatalos keretet is adni ennek a törekvésünknek– mondja Puch Eszter, a Dráva Hotel Thermal Resort ügyvezetője.