Digitális transzformáció – segítünk a kezdeteknél!

Az elmúlt években a digitalizáció és az Ipar 4.0 körüli felhajtás sok kis- és középvállalkozást elbizonytalanított: Most már teljesen digitalizálnom kell a vállalkozásomat? Mivel kezdjem? Melyek a számomra megfelelő technológiák? Megvannak egyáltalán a szükséges előfeltételeim és erőforrásaim?

Ezekre a kérdésekre adhat választ az ADAPTION felmérés, és hozzá kapcsolódó tanácsadás, melyet a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara munkatársai mellett a projektben részt vevő szakemberek, és a BME Ipar 4.0 Technológiai Központ szakértői is támogatnak.

Az ADAPTION felmérés célja nem a “tökéletes fejlettség” elérése a digitalizáció és az Ipar 4.0 területén az egyes szintek végigjárásával, hanem olyan megoldások megtalálása, amelyek a különböző tényezők kölcsönhatásából az adott vállalkozás számára az optimumot jelentik.

A felmérés különböző kiindulási helyzetekre alkalmazható. Segít feltárni a fejlesztendő területeket, támogatja a vállalkozás stratégiai tervezést. Emellett személyre szabható, a megfelelő kritériumok kiválasztásával. Célja, hogy beszélgetést indítson a vállalkozáson belül és rávilágítson, hogy általában többféle megoldás létezik.

A projektben való részvétel számos előnnyel jár vállalkozása számára. A megoldási stratégiákat az Ön vállalkozására, kívánságaira és kihívásaira szabjuk. A megszerzett tapasztalatok fényében újragondolhatja innovációmenedzsmentjét, és a jövőben hatékonyabbá és eredményesebbé teheti azt. Mindez most a Digital Coach projekt keretében díjmentesen vehető igénybe.

Amennyiben érdekli, a digitalizációval mit hozhat ki a vállalkozásából, kérem jelezzen vissza emailen szeptember 15-ig a címre.