Képzés és kompetenciafejlesztés a digitális ellátási láncok korában

Lezajlott az Erasmus+ Program keretében megvalósuló BE-Digital nemzetközi projekt második partnertalálkozója, ahol véglegesítésre kerültek azok a kompetenciák és oktatási modulok, melyek a kidolgozásra kerülő tananyagok alapját képezik.

Az ellátási láncok fokozatos digitalizációja új lehetőségek széles körét kínálja a vállalatok számára. Megváltoztatja a működési menetet és új munkahelyeket teremt pl. digitális ellátási lánc üzemeltetési menedzsere, mérnök, blokklánc adminisztrátor stb. Ezek speciális technológiai készségeket igényelnek és az ellátási lánc irányításának végponttól végpontig tartó megértésével párosulnak.

A BE-Digital keretében készülő oktatási anyagok az IoT, Big Data, AR/VR, AVG területének elméleti és új technikai ismereteit egyaránt lefedik.  A képzések kialakítása lehetővé teszi a hatékony tudásátadást és a szükséges kompetenciák eredményes elsajátítását.

Az elkészült oktatási anyagokat 40 órás képzések keretében fogják tesztelni a projektben résztvevő 4 ország egy-egy képzőközpontjában.

BE-DIGITAL honlap