A fogyasztóktól kapott elismerés jelenti számomra az igazi sikert

A Fogyasztóvédelmi Békéltető Testület titkáraként négy éve erősíti a kamarai csapatot Háda Vivien. Szorgalmas, lelkiismeretes és türelmes, a napi feladatain túl is készségesen áll az ügyfelek és a kollégái rendelkezésére. Háda Vivien munkáját a PBKIK Záray Károly Díjjal ismerte el. A kitüntetett személyére a kamarai kollégák titkos szavazással tesznek javaslatot.

 

– Milyen elveket, értékeket követ a kamarai munkája során?

– A kamarai munkám során nagyon fontosnak tartom, hogy mindig ugyanazt a magas minőségű szolgáltatást tudjam nyújtani, ugyanazzal a lelkesedéssel, lendülettel, amivel négy évvel ezelőtt kezdtem. Rendkívül lényeges, hogy naprakész legyek minden témában, mivel egy-egy telefonhívásnál vagy személyes ügyfélfogadásnál nagyon különböző témákat kell érintenem: a közmű-szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyektől a cipős panaszokon át egészen a használt autó vásárlásáig. Szeretem, ha mindenki elégedetten távozik a testülettől.

– Mi jelenti a kihívást a munkájában és miért szereti csinálni?

– A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan legyek képes megoldani a felmerülő panaszokat, mert tudom, hogy a mai rohanó világban alapvető igény a gyors megoldás. Bár maga az eljárás heteket vesz igénybe, nagy kihívás ez alatt az idő alatt is megnyugtatni az ügyfeleinket, hogy jó kezekben van az ügyük. Sokat számít, hogy a panaszokat sajátomként tudom kezelni. Át tudom érezni egy elhamarkodott internetes vásárlás csapdáját, hiszen én is gyakran vásárolok az online térben. Egy kicsit a küldetésemnek is érzem, hogy tudatos vásárlásra ösztönözzem a hozzám forduló embereket. Próbálom mindig a legegyszerűbb módon megoldani a nehézségeket, folyamatosan tartom a kapcsolatot a fogyasztókkal. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, nagyon hálásak, hogy foglalkozom a problémájukkal, és igyekszem segíteni nekik. Ezek erősítenek meg abban, hogy jól végzem a munkámat és a jövőben is elhivatott legyek.

– Milyen eredményére büszke, amely sikert jelent az ön számára?

– A legbüszkébb természetesen a Záray díjra vagyok. Nagyon sokat jelent számomra ez az elismerés. Mindezek mellett azonban a fogyasztóktól kapott mindennapi elismerések jelentik számomra az igazi sikert, igazán ez adja a lendületet a további munkához. Nagyon jólesik, hogy a kollégák is látják és fontosnak tartják a békéltető testületbe fektetett munkámat. Ez megerősít abban, hogy jó helyen vagyok, hogy jó irányba haladok. Nagy erőt adott nekem a munkatársak elismerése.

K.T.