NE MARADJON LE! Az idei feltételekkel már csak november 24-ig elérhető a Széchenyi Mikrohitel MAX+

Kifejezetten a hazai mikro-, és kisvállalkozások fejlődését segítő állami támogatásban részesített Széchenyi Mikrohitel MAX+ konstrukciót már csak november 24-ig lehet igényelni az idei feltételekkel, amelyet akár kezdő vállalkozások is igénybe vehetnek. A Széchenyi Mikrohitel MAX+ hitel a kamara és a pécsi Corrigia Zrt. segítségével Baranya megyében is elérhető.

Miért jó választás a Széchenyi Mikrohitel MAX+?

Kifejezetten a hazai mikro-, és kisvállalkozások (akár kezdő vállalkozások is) fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség- és garantőrintézményi kezesség bevonása esetén kezességi díj támogatásban részesített beruházási hitel, amely felhasználható agrár és nem agár beruházási célok finanszírozására (például ingatlan vásárlás, építés, fejlesztés, új vagy használt gépek, berendezések, egyéb (jármű kategóriába nem tartozó) tárgyi eszközök vásárlása, beszerzése is).

Kiemelkedően kedvező feltételek:

  • Kedvező Kamat: Fix 5%/év nettó ügyleti kamat és 0%/év nettó kezelési költség.
  • Magas Hitelösszeg: Akár 50 millió forintig igénybe vehető egy ügyleten belül. Egy vállalkozás akár 100 millió, egy ügyfélcsoport pedig 150 millió forintot is igényelhet.
  • Hosszú Futamidő: Akár 10 éves futamidő, 2 éves türelmi idő, kényelmes törlesztés.
  • Alacsony önerő: Akár 10% saját erő mellett felvehető.

 

További előnyök:

  • Széleskörű Felhasználhatóság: Legyen szó lakás- iroda vagy telephely vásárlásról, korszerűsítésről, bővítésről vagy gép-berendezés, haszongépjármű beszerzésről: szinte minden beruházási célra használható!
  • Állami Támogatások: Az állami kamat-, kezelési költség támogatásnak köszönhetően rendkívül alacsony hiteldíjak mellett vehető igénybe.
  • Gazdálkodási múlt: Nincs szükség gazdálkodási múltra, már működő vagy akár induló vállalkozások is igénybe vehetik.
  • Nincs árbevétel korlát: A vállalkozás mérete nem korlátozza a felvehető hitelösszeget.

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! A Széchenyi Mikrohitel MAX+ egy ugródeszka minden mikro- és kisvállalkozás számára, hogy a piaci versenyben előre lépjen. És a legjobb hír?

 

A teljes hiteligénylési folyamat helyben intézhető!

A Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett KAVOSZ irodában igényelhető, a hitelbírálat és szerződéskötés pedig a Corrigia Zrt. pécsi irodájában történik!

Jelentkezzen előszűrésre a https://www.corrigia.hu/kapcsolat weboldalon.

 

További információk a Széchenyi Mikrohitel MAX+ igénylések személyes benyújtásáról a kamarában:

https://pbkik.hu/portfolio/szechenyi-mikrohitel-max-2/

https://pbkik.hu/ugyintezes/szechenyi-kartya-program/