Marketing szakértői elismerést kapott a pécsi Ügynökség: az RG-STÚDIÓ Marketing Diamond díjas lett

2023-ban már 9. alkalommal hirdette megy a Magyar Marketing Szövetség az ország egyik legrangosabb szakmai versenyét, a Marketing Diamond Awards-ot. Ezúttal már sorban a harmadik éve, hogy a díjazottak közé kerül az RG-STÚDIÓ Online Marketing Ügynöksége. A csapat 4 gyémánt díjat kapott a neves bíráló bizottságtól, amivel a 2023-as országos marketing ügynökségi ranglistán is kitűnő, 9. helyre lépett elő a pécsi szakértői csapat!

 

A Marketing Diamond Awards különleges szakmai díjnak számít, hiszen azzal a céllal jött létre, hogy a szerényebb forrásból kivitelezett marketing megoldásokat, kampányokat is elismerjék, ezzel pedig a marketing szakma szereplőit ösztönözzék a minél színvonalasabb marketingtevékenységre.

Évről évre nagyobb az érdeklődés a Marketing Diamond Awardsra: a 2023-as nevezési időszakban 83 cégtől 17 kategóriában összesen 294 pályázat érkezett be. A pécsi RG-STÚDIÓ csapata 4 kategóriában pályázott és mindegyik pályamunkájuk szakmai elismerésben részesült!

A díjazott pályázatok

B2B marketing kategóriában a Coach Akadémia online stratégiájának a kialakításával nevezett a csapat. Partnerük céljuk az online jelenlét és a márkájuk tudatos és stratégia mentén történő erősítése volt, hosszabb távon pedig a releváns lead szerzés. Az itt megvalósult alapos kutatás és a komplex, integrált folyamatok felépítése az, ami sikerre vitte a projektet.

Kis költségvetésű üzleti célú kampányok kategóriában az EGLO LUX kereskedelmi akciós kampánya lett díjazott. Itt a webáruházak online értékesítésének támogatásán volt a fókusz, amit egy többlépéses, adatbázisépítésre és saját adatokra épülő akciós kampány támogatott, költséghatékony megoldásokkal. Példaértékű webshop marketing született.

Társadalmi célú kampány kategóriában az Egy nap a négylábú barátokért – adománygyűjtő családi nap projekttel nevezett az RG-STÚDIÓ csapata, ami igazi szívügye volt az ügynökségnek. Itt egy rendezvény népszerűsítése és a Pécsi Morpheus Állatmentő Alapítvány számára az adománynövelés volt a cél. Igazi sikerprojekt lett ez is az online, offline kommunikáció és PR megjelenések révén: közel 100 résztvevővel, többszáz ezer forint adomány összegyűjtésével és a havi rendszeres támogatók számának a megnövekedésével.

Közösségi médiamegoldások kategóriában az Érettségi felkészítő – beiratkoztató kampány projekttel nevezett a pécsi ügynökség. Itt a partnerükkel, a Magister Universitas-szal közös stratégiai tervezés és megvalósítás mentén rekord számú jelentkezést értek. Itt a jól felépített hirdetések, az aktív kommunikáció és a projekt folyamatos továbbfejlesztése, valamint a trendek követése hozta meg a sikert.

 

Erős Gábor, az RG-STÚDIÓ tulajdonosa így mesélt a 2023-as Marketing Diamond Awards-on elért sikerekről:

Öröm látni immár harmadik éve, hogy visszatérő pályázóként sem csökkent a marketing szakértői csapatunk lelkesedése a Marketinggyémánt-díjjal kapcsolatban. Óriási büszkeség és elismerés számunkra ez a díj, és természetesen a partnereink számára is. Ez a 4 gyémánt azt mutatja, hogy a kampányaink és a marketingtevékenységünk gyümölcsét független szakértők is látják és megbecsülik. Az évek során eddig megszerzett összesen 8 gyémánt pedig a több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk és munkánk elismerése. Itt nem állunk meg, a 2024-es évben is azon dolgozunk majd, hogy partnereinkkel közösen a legtöbbet hozzuk ki az online jelenlétükből és hozzájáruljunk az üzleti céljaik megvalósulásához.