12 szakember, 12 ínycsiklandozó menü

Kulináris élmények és jótékonykodás egy nemes cél szolgálatában egy helyen. A Gedeon Endre – Kiss Károly Alapítvány által szervezett Nosztalgia Jótékonysági vacsoraestre 2025. június 6-án a Slyven Rendezvényközpontban kerül sor. Több mint 10 féle ételkülönlegességet kóstolhatnak végig az érdeklődök.

A mesterek és kínálatuk:

Nagypál Jenő: Drávai Irdalt filézett Ponty Halászlé

Havasi István: Mohácsi harcsapaprikás túrós csuszával

Hurja Lajos: Bundázott csikenyárs, kuszkuszos zöldséggel

Tóth László: Sváb pecsenye, sült kaláccsal, paprikás tört babbal, stifolder morzsával

Kollár Zsuzsa: Fűszeresen sült sertéscsülök, tanyasi burgonyával

Karanyicz László: Szalontüdő knédlivel

Golyák Csaba: Kacsamell, kacsamájkonfit, merlot redukció, spárga, eper, burgonya

Kovács Péter: Alföldi báránypörkölt, kapros túrós galuskával

Skrut György: Áfonyás burgundi marharagu, kakukkfüves burgonyafánkkal

Antal Tamás – Ordonics Árpád: Emlékek Nyúlpecsenyéje „Vadász módra” Kerti zöldfűszeres pollentával körítve

Kosztolányi Zoltán – Miseta Zoltán: Szarvas sült vadasan, szalvéta gombóccal

 

A desszertfinomságok sem maradnak el. Harmath Vilmos Siklósi mestercukrász és Szakó Andrea neve a garancia. A fiatal generáció is képviselteti magát. Papp Zsanett desszert különlegességeivel csábítja el az édes élvezetek kedvelőit.

 

A jó hangulatról zenekar, tombola, és egyéb meglepetések gondoskodnak!

 

A belépőjegyek ára 9900 Ft, melyek a Slyven Rendezvényközpont irodájában vásárolhatók meg. (hátul a rámpánál az első ajtó)

 

A vacsora előtt az előtérben italbemutató és kóstoló várja vendégeinket.