Két kamarai tag is Business Nagykövet lett

Az Art-Innova Kft. és a W5 Kft. is a 48 kiválasztott vállalkozás közé OTP Business Nagykövet programjába.

A program célja, hogy a hitelintézet érdemi, valódi partneri kapcsolatot, valamint még hatékonyabb, még közvetlenebb párbeszédet alakítson ki vállalkozói ügyfeleivel. A programba bekerülő vállalkozásokkal közösen tekinti át a piaci trendeket és folyamatokat annak érdekében, hogy a partnerei előtt álló kihívások megoldásában még aktívabb szereplőként vegyen részt. A vállalkozások számára a programban való részvétel egyúttal szakmai inspirációs és információs platformként is szolgál, ahol a tudás megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik.

Az Art-Innova Kft. (Bischof Balázs) és a W5 Kft. (Csepregi Zoltán) 100 pályázó közül került kiválasztásra az OTP Business nagykövetei közé. Gratulálunk nekik!

A komlói Art-Innova Kft. 2001-ben alakult, fő profiljuk az egyedi, teljes mértékben testre szabott konyha-, iroda-, étkezőbútorok, beépített szekrények valamint üzletberendezések az Ügyfelek igényeinek megfelelő professzionális tervezése és elkészítése.

A pécsi W5 Kft. 2008 óta kínál innovatív és ötletes megoldásokat a webfejlesztés területén. Jelenleg ‘360 fokos digitális ügynökségként biztosítanak teljes körű informatikai hátteret és megjelenést az ügyfeleik számára.