Légy okos és nevezz TE is!

Kilencedik alkalommal került meghirdetésre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenye, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.

A versenyre bármilyen területen tevékenykedő startupok jelentkezhetnek, témamegkötés nélkül, kivéve a lisszaboni Smart Cities Summit kiállítást, ahol a tágan értelmezett smart city témakörben várják az innovatív megoldásokat.

A kiválasztásra kerülő startupok részt vehetnek a dublini Futurescope-on, a tech világ egyik legdinamikusabban növekvő fórumán 2019. március 28-án, valamint bekerülhetnek a Rheinland Pitch on Danube április 3-i magyarországi elődöntőjébe, amelynek győztese egyenes ágon bejut Németország legnagyobb startup versenyének düsseldorfi döntőjébe.

A nyertes kiállítói lehetőséget kap a 2019. április 4-én megrendezésre kerülő Budapest Startup Fórumon, amely a BDPST kísérő rendezvénye, valamint kiállíthat és részt vehet versenyzőként a nemzetközi think.BDPST Start-up Expon; a portugál piac iránt érdeklődők pedig 2019. május 21-23. között a lisszaboni Smart Cities Summit-on kapnak bemutatkozási lehetőséget.

A szervező partnerek olyan startupok jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás két fordulóban zajlik.

1. forduló:

Írásbeli pályázatok benyújtásának határideje: 2019. január 28. (hétfő) 12:00

Az űrlap kitöltésével együtt egy angol nyelvű one-pagert és céges logót is be kell küldeni a címre.

2. forduló:

A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői 3 perces angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat a zsűri előtt. A nyerteseket a verseny után írásban értesítik.

A 2. forduló tervezett időpontja: 2019. február 5. (kedd)

 

További információ elérhető ITT.