Szakmák napja és éjszakája Mohácson

Már harmadik alkalommal rendezte meg társzervezőkkel közösen a kamara mohácsi elnöksége a Szakmák Napja című szakmabemutató kiállítását. A Marek sportcsarnokban lezajlott rendezvény sikerét az is igazolja, hogy a város és a környező települések 12 általános iskolájából 400 tanuló és kísérőik vettek részt.

Mindent a szemnek és mindent a kéznek  volt a mottója a Mohácson megrendezett interaktív szakmabemutató kiállításnak. Az odalátogató gyerekek ugyanis a szakmákat bemutató standoknál mindent kipróbálhattak, amit csak szerettek volna.

A rendezvény társszervezői a Mohácsi Önkormányzat, Mohács és Vidéke Ipartestülete, valamint a Mohácsi Torna Egylet 1888 voltak.

A színvonalas lebonyolításban közreműködő partnereink: Mohácsi Computer Systeam Kft., Korrekt Kft., Kálóczy Kft., Mohács-Szöv Zrt., Gráf Trans Bt., Mohács-Hő Kft., 5 Íz Kft., Lakatos László, Szabados Gábor, Mohácsi Kórház., Gazek Safety Expert, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Magyar Telekom Nyrt., Murexin Kft., Axiál Kft.

A Pécsi Szakképzési Centrum Mohácsi Radnóti Miklós Szakgimnáziuma és Szakképző Iskola csapata: Gál Csaba igazgató helyettes, Andrássy Zoltán gyakorlati oktatásvezető, Jerger János, Kiticsics József, Radics László, Sümegi József szakoktatók, tanítványaik és a segítő diákok, akik  mind a mellett, hogy megjelentek kiállításunkon is,  aznap este a szakmák éjszakáján is várták az iskola iránt érdeklődőket.

Akik a rendezvény infrastruktúráját biztosították,  és akik nélkül a kiállítás nem jöhetett volna létre: Vannet Kft., MAXA-Tent Kft, Unipur Kft.

A rendezvényt pénzügyileg szponzorálta a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., Informayer Kft.