Betelt – „Fedezd fel Önmagad!” Pályaorientációs tábor

1 nap alatt betelt a 5-6-7. osztályosok részére meghirdetett ingyenes egyhetes napközis jellegű pályaorientációs tábor. Nem véletlenül! Szuper programok kamaszoknak! Garantáltan nem a telefonon fognak lógni, ha elő is veszik, csak a “hasznos” oldalát fogják használni!

 

A táborban érdekes és hasznos programokon keresztül olyan élményeket szerezhetnek a gyermekek, melyek nagy segítséget nyújthatnak a pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntéshez.

Az idei program játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon, önismereti feladatokon keresztül rendkívül széles körben mutatja be a szakmák világát. A tábor legizgalmasabb pillanatairól kisfilmet készítenek a résztvevők. A gyerekek megismerkednek az egészségügyi szakmákkal, finom csokoládés édességet sütnek, igazi lámpát készítenek. Detektív játékon keresztül fedezik fel Pécs nevezetes helyeit. Lesz sport és pihenés is.

 

A tábor ingyenes, beleértve a tízórait, ebédet, uzsonnát és a belépő díjakat is.

A táborban pedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel, az utazásokhoz felnőtt kísérőt biztosítunk.

 

Jelentkezés: írásban, a mellékelt jelentkezési lapot visszaküldve a email címre.

További információ: Purger Valéria 20/530-1503 pályaorientációs tanácsadó

Jelentkezési határidő: május 20.

 

A táborban 5 szabad férőhely van! A jelentkezést érkezési sorrendben fogadjuk el!

A tábor fő helyszíne: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36. és a foglalkozások, céglátogatások helyszínei.

Tábor jelentkezési lap – 2019.