Újrakezdő vállalkozások támogatása

Első ötletén és (negatív) tapasztalatain túl bátran belevágna (vagy már bele is vágott) egy új vállalkozásba, vagy úgy érzi, hogy vállalkozása elakadt, nem úgy halad, ahogy szeretné? Esetleg kezdő vállalkozóként (3 évnél fiatalabb vállalkozás esetén) szeretne másoktól tanulni és megelőzni a leggyakoribb vállalkozói hibákat? Szeretné profibban és tudatosabb vinni vállalkozása fejlesztését? Szeretne egy nemzetközi csapat által kifejlesztett üzletépítési tudásra szert tenni? Szeretne tagja lenni egy vállalkozói közösségnek, ami kapcsolatokkal, gondolatokkal, jó gyakorlatokkal lát el?

 

A Danube Chance 2.0 nemzetközi program többek között ezért jött létre: a második esély lehetőségét erősíteni, minden készség és tudásbeli eszközzel támogatni a bátor és elkötelezett újrakezdő vállalkozókat!

Mindezt térítésmentesen!

A projekt alapvetően egy olyan nemzetközi tanulási hálózatot biztosít, amelyben a szakpolitikai és intézményi szereplők egymástól is tanulhatnak.

A program keretében a vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások:

  • Mentori szolgáltatás összesen 30 mentori órában 6 hónapon keresztül
  • Képzés a vállalkozásindításról és a vállalkozás-vezetésről 2020. januárban – februárban; trénerek: Soltész Anikó, P.Tóth András, Békéssy László
  • Vállalkozói közösséget építő rendezvények szervezése

Bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el.

https://ifka.hu/hu/article/international_relations/projects/danubechance2.0