Sikeres évet zárhat a Klímatrióplussz Kft.

Decemberben a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsment szerv: PBKIK) menedzsmentje taglátogatáson volt a Klímatrióplussz Kft.-nél.

100%-ban magyar tulajdonban lévő Kft. 1995-ben alakult és klíma- és szellőzés technikai rendszerek, épületgépész komplett rendszerek, hőszivattyúk tervezésével, kivitelezésével, szervizelésével foglalkozik. 2003 óta gyártanak szellőzés technikában alkalmazott elemeket.

A Kft. egy 4 fős cégcsoportba tartozik, melynek tagjai: Klimatrió Kft., Klimatrióplussz Kft., Klimatrió-Szerviz Kft., Klimatrio-Metal Kft.

A cég elsősorban ipari megrendeléseknek tesz eleget (csarnokok, irodaházak), de a lakossági ügyfeleket is ki tudják szolgálni. A Kft. a tavalyi évben közel 600 M Ft-os árbevételt realizált, jelenlegi dolgozói létszámuk megközelíti a 40 főt. Jelentős szerepet vállalnak a tanulók képzésében is, így számos tanuló szerződésük van, aminek köszönhetően a diákok nagy része az iskola elvégzése után a cégnél marad dolgozni.

Reitz Gábortól a Kft. tulajdonosától és ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a hosszú ideje tartó építőipari beruházási kedvnek köszönhetően az idei árbevételük is eléri a tavalyi szintet, számos projektjük van kivitelezés alatt és tervezési folyamatban.

A 25 éves működésük során arra törekedtek, hogy a lehető legképzettebb szakembergárdával, magas minőségen elvégzett munkát tudjanak nyújtani a megrendelőik felé, melynek köszönhetően Kft. a régió egyik meghatározó, piacvezető cége a klíma- és szellőzés technikai rendszerek, épületgépészeti kivitelezés területén.

A teljesség igénye nélkül a társaság olyan nagy volumenű projektekben vett részt – klíma és szellőzéstechnikai munkákkal – mint a Rátgéber Kosárlabda Akadémia – Pécs, Alexandra Áruház – Budapest, Élményfürdő – Magyarhertelend, Jeans Club – Prága, Matro Kft., gyártócsarnok – Pécs.

A cégről bővebb információt a http://www.klimatrio.hu/ oldalon találhatnak.